Arkadaşlar merhabalar, elimde Corsair LE200 120GB vardı. Gel gelelim içine bir tek bir şey bile atamayacak kadar dolmaya başladı. 20-30 GB boş alanım oluyor sürekli ama aktif olarak kullandığım çizim programlarıma ve Windows'a gelen, diğer gerekli uygulamalara gelen Update'ler yüzünden kıpkırmızı dolaşıyor SSD son zamanlarda. Dün Corsair MP510 480 GB siparişi verdim. Elimdekinden çok daha üst düzey bir performans alacağımı düşünüyorum. Sorum şudur, format işine girmeden sadece Windows'u komple bütün SSD'yi değil, (çizim programlarını vs. bulaştırmak istemiyorum) yeni aldığım SSD'ye geçirebilmemin bir yolu var mıdır? Autodesk programlarını normal olarak kaldırdığınız da sistemin bir yerlerinde çok yüklü boyutlarda dosyalarını bırakıyor. Tek tek araştırıp kaldırmak gerçekten eziyet gibi geldiğinden sadece Windows'u geçirmek istiyorum. Daha sonrasında birkaç oyunumu atacağım. World of Warcraft başta olmak üzere, oyun HDD'de çalışıyor şu an ve 5 dakika yükleme ekranı, başka bir bölgeye gittikten sonra her şeyin yüklenmesi bile uzun sürüyor ve anlık freeze' ler yaşıyorum. SSD'ye atacak yerim yok, açamıyorum da.
Son düzenleyen: Moderatör: