SSD'ye Windows kurma nasıl yapılıyor?

Sercan007

Centipat
Arkadaşlar şu anda harddiskimde 500 GB alan var ve 240 GB'lık SSD aldım bugün. Ben şimdi USB ile SSD'ye Windows 10 kuracağım ama HDD'deki oyunlar falan klonlama ile aktaramam çünkü HDD 500 GB var SSD'ye göre yetersiz. Ben SSD'ye Windows 10 kurdum diyelim HDD de oyunlar kalsa oradaki Windows 10'u falan nasıl sileceğim? Sadece oyunlar dursa çünkü SSD ve HDD ikisinde de ayrı ayrı Windows 10 olmasın. SSD'ye kuriyim HDD'den Windows 10'u siliyim sadece oyunlar kalsın.

Arkadaş oyunların silinmemesini istiyor anladığım kadarıyla HDD de ki Windows'u silmen için oyunlarında silinmesi gerek ama oyunların silinmesini istemiyorsan HDD'ye dokunma.
SSD'ye kurwindowsu kullan o şekilde.

Arkadaş oyunların silinmemesini istiyor anladığım kadarıyla HDD de ki Windows'u silmen için oyunlarında silinmesi gerek ama oyunların silinmesini istemiyorsan HDD'ye dokunma.
SSD'ye kurwindowsu kullan o şekilde.
2 işletim sistemi sıkıntı yaratmaz ise öyle kullanıyım ozaman sıkıntı yok ozaman peki hdd nin depolama alanını 500-500 olarak ikiye ayırsam oyunları 2.ye atıp 1. 500 gb ı biçimlendirsem windows gitmiş olurmu ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı