SSD'ye Windows kurmak

Staken

Hectopat
Bir süredir HDD kullanıyordum fakat bilgisayarım yavaşlamaya başladı SSD'ye geçmeye karar verdim.
Ben şimdi Windows 10'u nasıl sıfırdan SSD'ye kurmak istiyorum (format atarak) nasıl yapacağım? Bilgisayardan pek anlamıyorum bu arada:)

Rufus üzerinden GPT/FAT32 şeklinde Microsoft'tan indirdiğiniz ISO dosyasını USB'ye yazdıracaksınız. HDD'yi çıkarıp SSD'yi taktıktan sonra BIOS üzerinden kurulumu başlatacaksınız.

@189454 hocam, HDD'yi sökmesine gerek yok. SSD'yi takıp normal olarak kurabilir. Boot olarak SSD'yi seçebilir.

Format atacağın diski USB'ye çıkartacaksın. Ön yüklenebilir hâle getireceksin USB'yi. PC'yi yeniden başlattıktan sonra BIOS'u açıp USB'yi ilk sıraya alacaksın veya F8 ile USB'yi seçebilirsin. Güvenli bot gibi seçenekleri kapatman gerekebilir. USB'yi düzgün hazırladıysan kurulum ekranına geçecektir. Birkaç video izlediğin zaman anlarsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı