Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir süredir HDD kullanıyordum fakat bilgisayarım yavaşlamaya başladı SSD'ye geçmeye karar verdim.
Ben şimdi Windows 10'u nasıl sıfırdan SSD'ye kurmak istiyorum (format atarak) nasıl yapacağım? Bilgisayardan pek anlamıyorum bu arada
Rufus üzerinden GPT/FAT32 şeklinde Microsoft'tan indirdiğiniz ISO dosyasını USB'ye yazdıracaksınız. HDD'yi çıkarıp SSD'yi taktıktan sonra BIOS üzerinden kurulumu başlatacaksınız.
Format atacağın diski USB'ye çıkartacaksın. Ön yüklenebilir hâle getireceksin USB'yi. PC'yi yeniden başlattıktan sonra BIOS'u açıp USB'yi ilk sıraya alacaksın veya F8 ile USB'yi seçebilirsin. Güvenli bot gibi seçenekleri kapatman gerekebilir. USB'yi düzgün hazırladıysan kurulum ekranına geçecektir. Birkaç video izlediğin zaman anlarsın.