Ben yeni bilgisayarımda Windows'u SSD'ye kurmayı düşünüyorum fakat nasıl kurulur, ne kadar fark eder, açılırken herhangi bir sorun çıkartır mı ve sadece Windows için 60GB SSD yeterli midir?
Sadece Windows için 8 GB SSD yeterli. Güncel dizüstü bilgisayarlarda 8'lik SSD'ler oluyor. 60 GB'ta gerçekten rahat edersin. Hiçbir sorun çıkarmaz, daha önce neden yapmadım dersin, hayatına yeni bir bakış açısı katar SSD. Normal HDD'ye nasıl kuruyorsan ona da aynı şekilde kuruyorsun, değişen bir durum yok.
Vatandan baktım SSD'lere fakat hiç 8GB görmedim en düşük 60GB vardı onu almayı düşünüyorum Windows10 o kadar az yer kaplıyor ise kalan 40 GB'yide farklı şeyler için kullanabilirim herhalde ? @Mehmet Melik Arslan
Ben yeni bilgisayarımda Windows'u SSD'ye kurmayı düşünüyorum fakat nasıl kurulur, ne kadar fark eder, açılırken herhangi bir sorun çıkartır mı ve sadece Windows için 60GB SSD yeterli midir?
Windows'u SSD'ye kurmak en mantıklı olandır. Dosyalarınızın ve PC'nizin açılma hızı büyük ölçüde artar. 60GB yeterlidir fakat en fazla 1-2 oyun yükleyebilirsiniz.
SSD'ye sadece Windows'u ve programları kurarsınız. Şu anda kullandığınız sabit diske ise oyunlarınızı kurar, dosyalarınızı atabilirsiniz. Sistemin hızlandığını siz de göreceksiniz