SSD'me Windows kurmaya çalışırken "Seçilen disk GPT stilinde olduğu icin yüklenemez" hatasıyla karşılaştım, yardım ederseniz sevinirim.
.
SSD'me Windows kurmaya çalışırken "Seçilen disk GPT stilinde olduğu icin yüklenemez" hatasıyla karşılaştım, yardım ederseniz sevinirim.
.
Tarih öncesi bişey, lise yurduna mevcut bilgisayarını almadıkları için eskisini kullanmam gerekti yoksa yüzüne bile bakmam.UEFI destekleyen bilgisayara MBR dosya düzeni biçiminde kurulum yaptığınızda böyle bir hata ortaya çıkar genelde. Bilgisayar UEFI destekliyor mu ? Kaçıncı nesil bir laptop/masaüstüne sahipsiniz ?
Biraz önce GPT olarak yazdırdım ama bilgisayar UEFI yok dedi bu sefer MBR yaptım bu seferde SSD kabul etmiyor.USB'ye Windows'u yazdırırken GPT ve MBR bölümüne dikkat ederek yeniden yazdırın.
Tarih öncesi bişey, lise yurduna mevcut bilgisayarını almadıkları için eskisini kullanmam gerekti yoksa yüzüne bile bakmam.![]()
Rufus üzerinden MBR olarakmı yazdırdınız USB'ye? CMD komutları ile SSD'nin formatını değiştirebilirsiniz.
CMD > “diskpart” yazın ve ardından Enter'a basın. (sürücü harfi): /FS: NTFS yazıp Enter'a basın.
Hocam yukarıda attığın videoya göre yaptım, sanırım oldu bir ürün anahtarı bukup geliyorum hemen.
Sağolun hocam başladı yükleme, nasıl cözüm olarak işaretleyeceğimi de söyleyebilirseniz çok hoş olur.Sorununuzu çözebildiysem ne mutlu bana.
Buldum tamamdır.Sağolun hocam başladı yükleme, nasıl cözüm olarak işaretleyeceğimi de söyleyebilirseniz çok hoş olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.