Elimde SSD'yi USB porta takabildiğim bir aparat var SSD'nin içine Windows kurabiliyor muyum? Kurabilirsem SSD takılı olmayan bir bilgisayarda nasıl boot ederim?
- Olay SSD'ye Windows kurup sonra başka bilgisayara usb aracılığıyla takıp kullanmak ise olabilir diye bilirim.
- Eğer USB yerine aparat ile takıp kullanabilir miyim diye soruyorsanız da tam performans olmayabilir ama kullanılır.
- Olay SSD'ye Windows kurup sonra başka bilgisayara USB aracılığıyla takıp kullanmak ise olabilir diyebilirim.
- Eğer USB'ye takıp kullanabilir miyim diye soruyorsanız da tam performans olmayabilir ama kullanılır.
Elimde fazladan bir SSD var ve hiçbir diski olmayan laptop. Eğer ben bu SSD'ye Windows kurup öbür bilgisayara taktığımda çalıştırabilir miyim onu merak ettim.
Elimde fazladan bir SSD var ve hiçbir diski olmayan laptop. Eğer ben bu SSD'ye Windows kurup öbür bilgisayara taktığımda çalıştırabilir miyim onu merak ettim.