SSD'ye Windows nasıl kurulur?

wxşlarviya

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar aldım. Bir 250 GB SSD var içinde ama bu da yetersiz. Eski PC'den kalan 500GB hard disk var. Ben şimdi SSD'ye Windows'u kurup hard diski de depolama olarak kullanmak istiyorum. Kuzenim söyledi oluyormuş ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bunun için elinizde video var mı? Yoksa tarif etseniz de olur şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ikisini de PC'ye bağlamanız gerek normal kurulum gibi SSD'ye kuracaksınız bu kadar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İlk önce bu rehberi kullanarak SSD'ye Windows'u kur. Sonra HDD'yi tak. Böylece kullanabilirsin. Sonradan taktığınızda HDD'yi formatlayabilirsiniz.
Her ikisini de PC'ye bağlamanız gerek normal kurulum gibi SSD'ye kuracaksınız bu kadar.
Format ekranında diskleri karıştırabilir. Sonradan takması daha mantıklı.

İyi güzel rehber yollamışsınız da boyutlarından bile anlar hangi disk olduğunu.

250 GB SSD gayet yeterli bence. Bende yaklaşık 220GB SSD var gayet yetiyor.

250 GB SSD gayet yeterli bence. Bende yaklaşık 220GB SSD var gayet yetiyor.

Forza. Witcher. GTA 5. minecraft modlu .FiveM modlu serverlere giriyorum videolar çekiyorum fotoğraflar kayıtlı o yüzden gene yetmiyor.
Formatlarken boyutundan anlayabilirsin.
Az olan yani 250 GB SSD.
Diğeri zaten 250 GB üzerinde olduğundan fark edersin.

Son konuma bakabilir misiniz rica etsem gerçekten sıkıntıdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…