Diskiniz zaten GPT formatında * işareti var görebilirsiniz geriye kalan klon işlemi sadece onuda dün arkadaşların attığı videodan izleyerek devam edebilirsin.
Diskiniz zaten GPT formatında * işareti var görebilirsiniz geriye kalan klon işlemi sadece onuda dün arkadaşların attığı videodan izleyerek devam edebilirsin.
Diskiniz zaten GPT formatında * işareti var görebilirsiniz geriye kalan klon işlemi sadece onu da dün arkadaşların attığı videodan izleyerek devam edebilirsin.
Ben kafama göre 1. boota SSD'yi koymuştum sıkıntı çıkarır mı klonlama yaparken? Biraz bunalttım sizi . Boota sonradan koymamız gerektiğini söylüyor arkadaş videoda.
Ben kafama göre 1. boota SSD'yi koymuştum sıkıntı çıkarır mı klonlama yaparken? Biraz bunalttım sizi . Boota sonradan koymamız gerektiğini söylüyor arkadaş videoda.
Teşekkürler sıfırlamadan sonra kendi kendine düzeldi galiba çünkü windowsu acarken sıkıntı yaşamadım dediğim olayı sıfırlamadan önce yapmıştım. Allah işinizi rast getirsin hocam tekrardan teşekkür ederim.