SSD'ye Windows nasıl kurulur?

Uğur Kart

Kilopat
Yer
Marmaris - Konya
Daha fazla  
Meslek
Makine mühendisi
Bilgisayarıma SSD ekleyeceğim ve ardından format atmayı düşünüyorum, fakat önceden 2 farklı depolama birimi barındıran bir sisteme format atmadım, SSD kullanmadım. Bu konuda format esnasında SSD'ye Windows kurmak için nasıl bir yöntem izlemeliyim? Halihazırda bulunan harddiski sildiğim de toplam alan 1 TB harddisk ve ayrı olarak SSD boyutu mu görünecek yoksa birleşik 1240 GB mı gösterecek? Ve SSD'yi taktıktan sonra direk formatlamak yanlış olur mu kullanmadan önce yapılması gereken ayarlar var mı? Teşekkür ederim şimdiden.

SSD ve HDD ayrı ayrı gözükecek. Birisi 900 müdür GB SSD de aldığınız boyut neyse o. Kurulum ekranında SSD'yi seçeceksiniz sadece. Alır almaz Windows yüklemek zarar vermez. Technopat'ın şu videosu tüm akılda kalan sorularınızı cevaplar. Video

Teşekkür ederim.

Bilgisayarını format atılacak hale getir yani gerekli eşyaları D diskine depola sonra cd veya flash bellek ile format açma menüsüne gel gelince ssdye tıkla ve biçimlendir var tamam de kuruluma başla bu sırada hddyi çıkar (bence) sonra kullanabilirsin (d ve c diye ayırmayı bilmiyorsan internette videoları var bakabilirsin yardım edebildiysem ne mutlu bana )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…