Y Yusuf Sungu Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 29 20 Nisan 2023 #1 Merhaba 1TB hard diskim var. 250GB yeni SSD aldım ve Windows'u SSD'ye taşımak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba 1TB hard diskim var. 250GB yeni SSD aldım ve Windows'u SSD'ye taşımak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.319 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 20 Nisan 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows’u Farklı Diske Taşıma: SSD ve HDD Nasıl Klonlanır?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows’u Farklı Diske Taşıma: SSD ve HDD Nasıl Klonlanır?
Y Yusuf Sungu Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 29 20 Nisan 2023 #3 steelumut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows’u Farklı Diske Taşıma: SSD ve HDD Nasıl Klonlanır? Genişletmek için tıkla... Bunun herhangi bir daha kolay yolu var mı? Çünkü 800gb dolu alanım var ve bunu boşaltmak bayağı bir uzun sürer.
steelumut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows’u Farklı Diske Taşıma: SSD ve HDD Nasıl Klonlanır? Genişletmek için tıkla... Bunun herhangi bir daha kolay yolu var mı? Çünkü 800gb dolu alanım var ve bunu boşaltmak bayağı bir uzun sürer.