S salimardaa Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 59 Çözümler 1 17 Aralık 2019 #1 Technopat YouTube kanalından Windows'u SSD'ye taşıma - disk klonlama başlığındaki videosunu izledim, BIOS menüsünden bootlanmış diski SSD olarak ayarlasam bile Windows SSD ile başlatılmıyor, yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2019
Technopat YouTube kanalından Windows'u SSD'ye taşıma - disk klonlama başlığındaki videosunu izledim, BIOS menüsünden bootlanmış diski SSD olarak ayarlasam bile Windows SSD ile başlatılmıyor, yardım ederseniz sevinirim.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 17 Aralık 2019 #2 Boot priority ayarlarından SSD'yi öne çekin.
S salimardaa Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 59 Çözümler 1 17 Aralık 2019 #3 The Anorak dedi: Boot priority ayarlarından SSD'yi öne çekin. Genişletmek için tıkla... Yaptigim halde olmuyor 1. kisimdan ssd yi one cekiyorum kopyaladim diski hala ise yaramiyor 10 kere denedim
The Anorak dedi: Boot priority ayarlarından SSD'yi öne çekin. Genişletmek için tıkla... Yaptigim halde olmuyor 1. kisimdan ssd yi one cekiyorum kopyaladim diski hala ise yaramiyor 10 kere denedim
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 18 Aralık 2019 #4 salimardaa dedi: Yaptigim halde olmuyor 1. kisimdan ssd yi one cekiyorum kopyaladim diski hala ise yaramiyor 10 kere denedim Genişletmek için tıkla... Neden 2. diskte de Windows kurulu. Klonlama yaptıysanız HDD'yi formatlayın.
salimardaa dedi: Yaptigim halde olmuyor 1. kisimdan ssd yi one cekiyorum kopyaladim diski hala ise yaramiyor 10 kere denedim Genişletmek için tıkla... Neden 2. diskte de Windows kurulu. Klonlama yaptıysanız HDD'yi formatlayın.