Çözüldü SSD'yi çıkarıp taktıktan sonra sistem SSD'yi görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Spil3xx

Centipat
Yer
Türkiye/Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5
Meslek
Öğrenci
Bilgisayara SSD takılı onu başka bir nedenden dolayı çıkardım, işimi gördükten sonra tekrar taktım SSD BIOS'ta görünüyor. SSD üzerinden başlamıyor boot menüden seçip başlatmayı denedim olmadı. Boot ayarlarından SSD'yi en üste aldım olmadı.

O zaman SSD harf atanmamış olabilir.

Ban yemiştim kusura bakmayın onu nasıl yapacağız bilgisayar açılmıyor evde başka bilgisayar da yok.

PC açılmıyorsa o zaman harf ile alakalı değil PC fişini çek güç tuşuna basılı tutarak 10 saniye bekle sonra tekrar deneyin.

PC açılmıyorsa o zaman harf ile alakalı değil PC fişini çek güç tuşuna basılı tutarak 10 saniye bekle sonra tekrar deneyin.

Açılış ekranını SS atar mısın?

Açılış ekranını SS atar mısın?
Pc şöyle açılmıyor normal de açılıyor ama tire de kalıp hata veriyor instert disk diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…