SSD'yi HD tune ile taratınca "Smart hard disk error 301" hatası

Captanfirst

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Laptop'ım HP Victus bugün Modern Warfare 3 yükledim açılmadı bir restart atayım dedim karşıma Smart hard disk error 301 hatası çıktı. System Diagnostic'e girip düzelt yapmaya çalıştım hata veriyor ama enter yapıp geçince PC açılıyor sorun yok fakat her açılışta bu hata gözüküyor.
HD tune ile tarama yapayım dedim görseldeki hatalar çıktı error scanda tek kırmızı nokta var ama health bölümünde 2 adet failed var ne yapmalıyım?
Garantisi var ama teknik servise gönderemem yazılım stajı yapıyorum PC'den uzaklaşamam.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-25 215911.png
    207,6 KB · Görüntüleme: 40
  • Ekran görüntüsü 2024-07-25 215858.png
    251,3 KB · Görüntüleme: 30

Smart değerleri kötüyse o uyarıyı verir. O kırmızı yere veri yazarsan veya okursan sistem mavi ekran verebilir. Önemli verin varsa o diskten al. Sonra kullanmaya devam edebilirsin.

Smart değerleri kötüyse o uyarıyı verir. O kırmızı yere veri yazarsan veya okursan sistem mavi ekran verebilir. Önemli verin varsa o diskten al. Sonra kullanmaya devam edebilirsin.

Ne kadar süre kullanabilirim yarı yolda bırakır mı yoksa böyle gider mi?

O kırmızı yeri nasıl kapatabilirim veya düzeltebilirim?

Smart değerlerini düzeltebilir miyim?

Ne kadar süre kullanabilirim yarı yolda bırakır mı yoksa böyle gider mi?

O kırmızı yeri nasıl kapatabilirim veya düzeltebilirim?

Smart değerlerini düzeltebilir miyim?

Biraz daha idare eder. O kırmızı alanları düzeltmek için HDD Sentinel üzerinden repair deneyebilirsiniz.

Biraz daha idare eder. O kırmızı alanları düzeltmek için HDD Sentinel üzerinden repair deneyebilirsiniz.

Teşekkürler. Peki Smart'taki hataların anlamlarını biliyor musun? İnternette arattım fakat bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…