SSD'yi HDD'ye kopyalama

SALİH EREL

Megapat
Arkadaşlar yeni bir ssd aldım. Samsung 850 evo 250 gb. Şimdi size bir sorum var. Gerçi videoları izledim ama bu diskimi önce kopyalamak istiyorum fakat casper 7.0 yazılımını bulamadım. Bana bu konuda nasıl yapacağıma dair yardımcı olurmusunuz arkadaşlar? Yazılım ve nasıl kullanacağımı belirten bir video ile mümkünse

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunuz izlemiş miydiniz?

Evet izledim ama bulduğum casper 7.0 buna benzemiyor elimde birde 8.0 programının trial versiyonu var. Ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Adım adım izleyebileceğim bir video veya link varmıdır arkadaşlar?

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Birebir veri aktarmak için hangi programı nasıl kullanabilirim? Adım adım zahmet olmazsa tarif edebilirmisiniz?

Biraz önce casper 8.0 kullanarak sadece c sürücüsünü kopyaladım. Şimdiyse hdd kutusunda takılı ssd'yi göremiyorum arkadaşlar lütfen yardımcı olun?

Samsung Data Migration programını kullanabilirsiniz.

@BlueFear haklıymışsın dostum. İçinden çıkan cd'de migration yazılımıyla önce kabul etmese de ikinci sefer defrag sonrası yaptığımda bana harddsikin kaç bölünebileceği ile ilgili yardımcı olarak program sayesinde şu an sorunsuz kullanmaktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…