manyak19946 Hectopat Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 187 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2016 #1 Merhabalar 2 gün önce SSD aldım yalnız aparat bulamadım takmak için. Bende bilgisayara böyle yan taktım plastik kelepçe ile sıkıntı yaşatır mı acaba ? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2016
Merhabalar 2 gün önce SSD aldım yalnız aparat bulamadım takmak için. Bende bilgisayara böyle yan taktım plastik kelepçe ile sıkıntı yaşatır mı acaba ?
Atakan Ermiş Kilopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 892 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-end Developer 16 Eylül 2016 #2 SSD'ler mekanik olmadığı için sorun olacağını sanmıyorum.
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Eylül 2016 #3 Kasanız galiba Versa II gibi bir kasa. Bende aradığımda SSD koyma yeri bulamayıp aparat almıştım fakat kasanın en altında ona uygun delikler var. Oraya bağlayabilirsiniz. Ayrıca böyle koymanızın hiçbir sakıncası yok isterseniz iple bağlayıp sarkıtın
Kasanız galiba Versa II gibi bir kasa. Bende aradığımda SSD koyma yeri bulamayıp aparat almıştım fakat kasanın en altında ona uygun delikler var. Oraya bağlayabilirsiniz. Ayrıca böyle koymanızın hiçbir sakıncası yok isterseniz iple bağlayıp sarkıtın
HursiD Hectopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 299 Yer Kosova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Eylül 2016 #4 Isı teması yoksa sorun olacağını zannetmiyorum.
E Eden Dust Ziyaretçi 16 Eylül 2016 #5 Bende bir SSD'yi öyle kullanıyorum kasamda hiç bir sıkıntı olmuyor. Yani SSD'yi nereye koyarsan koy sıkıntısız çalışır.
Bende bir SSD'yi öyle kullanıyorum kasamda hiç bir sıkıntı olmuyor. Yani SSD'yi nereye koyarsan koy sıkıntısız çalışır.
Ümit Kaan Geçili Hectopat Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 66 Yer İstanbul / Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Android Developer 16 Eylül 2016 #6 Bende SSD' yi öyle kullanıyorum hiç bir problem görmedim. Yer tasarrufu sağlıyor.