SSD'yi nereden alınır?

Alsahim

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Türkolog
Daha önceden "webdenal" sitesinden alışveriş yapmadığımdan ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum. Bu yüzden bu konu hakkında beni aydınlatabilir misiniz? i5 7500'da alacağım ve "nanokatolog"a baktığımda normalden 150 TL daha ucuz olduğunu gördüm. Sizce ne yapmalıyım. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

webdenal.png
hepsiburada.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Peşin alacaksan Amazon.de'nin çok sağlam bir müşteri memnuniyet politikası var. Teslimat süresi büyük çoğunlukla 7 gün. Hem de Amazon.de artık Türkçe hizmet sağlıyor, yani müşteri hizmetleri ile telefonda Türkçe konuşabilirsin.

Webdenal'dan Logitech C310 aldım, sorun çıkmadı.

Amazon.de'den 2 tane monitör bir tane mousepad bir tane kulaklık aldım. Monitörlerden birinde sorun olması dolayısıyla değişim talep ettim ve 5 dk. içerisinde yenisinin gönderilme işlemleri başladı. Çok ilgili ve yardımsever bir müşteri hizmeti var. Daha iyisini görmedim.

Garantide sorun olmaz. Amazon.de tarafından satılıp gönderilen ürünlerde Amazon tarafından 2 yıl garanti sağlanıyor ve arıza durumunda arayıp arıza olduğunu belirttiğinde 7-8 gün içerisinde yeni ürün kapına geliyor.

Amazon.de ve Nanokatolog'dan ben dahil birkaç arkadaşım da alışveriş yapmıştık. Bir sorun olmadı şuana kadar. Güvenilirdir. Yalnız Nanokatolog'un teslimat süresi biraz uzun.

Garantide sorun olmaz. Amazon.de tarafından satılıp gönderilen ürünlerde Amazon tarafından 2 yıl garanti sağlanıyor ve arıza durumunda arayıp arıza olduğunu belirttiğinde 7-8 gün içerisinde yeni ürün kapına geliyor.
Merhabalar. Konu dışında sizden bi konuda yardım almak istiyorum sizi başka bi konuda gördüm bana yardımcı olabiliceğinize inanıyorum. (pegatron ipxsb-h61 anakartla ilgili)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı