Arkadaşlar, bugün 480 GB Kingston A400 PC taktım ama bu bilgisayarda HDD koyma kabı mı deniyor ızgara mı artık bilmiyorum. Kabloları taktıktan sonra sabitlemedim, sadece üstüne koydum. Sıkıntı olur mu?
Bir şey olmaz. Ben PSU'nun arkasında boşluğa attım Zaten aylardur uzay montaj sistem kullanırken havada boşlukta duruyodu SSD Sata kablosu ve güç kablosu tutuyordu havada.
Arkadaşlar, bugün 480 gb kingston a400 pc taktım ama bu bilgisayarda hdd koyma kabı mı deniyor ızgara mı artık bilmiyorum. Kabloları taktıktan sonra sabitlemedim, sadece üstüne koydum. Sıkıntı olur mu?
Bir sorun olmaz. Sadece mesela hareket ettirdiğin zaman düşeceği yerlere bir bak. Doğrudan zarar görebilecek şeylerin üzerine düşme ihtimali var ise altından bantla. Bu arada SSD bilgisiyarı sorunsuz gördü değil mi?
Bir sorun olmaz. Sadece mesela hareket ettirdiğin zaman düşeceği yerlere bir bak. Doğrudan zarar görebilecek şeylerin üzerine düşme ihtimali var ise altından bantla. Bu arada SSD bilgisiyarı sorunsuz gördü değil mi?