Berkovskis Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #1 Benim (windows kurulu) SSD'mi başka bir bilgisayara içindeki dosyalar gitmeden kullanmak istiyorum. Direkt takarsam bir şey olur mu? Son düzenleme: 9 Temmuz 2021
Benim (windows kurulu) SSD'mi başka bir bilgisayara içindeki dosyalar gitmeden kullanmak istiyorum. Direkt takarsam bir şey olur mu?
M MacTavish53 Picopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 885 Çözümler 7 Yer İstanbul 9 Temmuz 2021 #2 Boot edilecekse başka bilgisayarda sürücü uyumsuzluğu olur, dosya alışverişi için bağlanacaksa problem olmaz. Artı 0 Eksi
Boot edilecekse başka bilgisayarda sürücü uyumsuzluğu olur, dosya alışverişi için bağlanacaksa problem olmaz.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 9 Temmuz 2021 #3 Bir şey olmaz, takabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Berkovskis Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #4 MacTavish53 dedi: Boot edilecekse başka bilgisayarda sürücü uyumsuzluğu olur, dosya alışverişi için bağlanacaksa problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben sürekli kullanmak istiyorum yani o bilgisayarda kalacak SSD. Artı 0 Eksi
MacTavish53 dedi: Boot edilecekse başka bilgisayarda sürücü uyumsuzluğu olur, dosya alışverişi için bağlanacaksa problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben sürekli kullanmak istiyorum yani o bilgisayarda kalacak SSD.
M MacTavish53 Picopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 885 Çözümler 7 Yer İstanbul 9 Temmuz 2021 #5 Berkovskis dedi: Ben sürekli kullanmak istiyorum yani o bilgisayarda kalacak SSD. Genişletmek için tıkla... Windows kurulu bir SSD’yi başka bir bilgisayarda çalıştırmayacaksan sadece dosya alışverişi için kullanacaksan bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
Berkovskis dedi: Ben sürekli kullanmak istiyorum yani o bilgisayarda kalacak SSD. Genişletmek için tıkla... Windows kurulu bir SSD’yi başka bir bilgisayarda çalıştırmayacaksan sadece dosya alışverişi için kullanacaksan bir şey olmaz.
S Serhat511 Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 954 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #6 Bir sorun olmaz kasadan söküp laptopa taktım DDU ile ses ve ekran kartı sürücüsünü silsen yeter zaten silmeden de açılıyor.(yapalı bi 5 gün oluyor) Artı 0 Eksi
Bir sorun olmaz kasadan söküp laptopa taktım DDU ile ses ve ekran kartı sürücüsünü silsen yeter zaten silmeden de açılıyor.(yapalı bi 5 gün oluyor)
KS KS Berkovskis Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #7 Serhat511 dedi: Bir sorun olmaz kasadan söküp laptopa taktım DDU ile ses ve ekran kartı sürücüsünü silsen yeter zaten silmeden de açılıyor.(yapalı bir 5 gün oluyor) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim Denedim arkadaşlar başta başladı fakat klavyem bozulmuş gibi davrandı oturum açma şifresini giremedim bu yüzden format atmak zorunda kaldım şu an iyi çalışıyor yardım edenlere teşekkürler. Son düzenleme: 10 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Serhat511 dedi: Bir sorun olmaz kasadan söküp laptopa taktım DDU ile ses ve ekran kartı sürücüsünü silsen yeter zaten silmeden de açılıyor.(yapalı bir 5 gün oluyor) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim Denedim arkadaşlar başta başladı fakat klavyem bozulmuş gibi davrandı oturum açma şifresini giremedim bu yüzden format atmak zorunda kaldım şu an iyi çalışıyor yardım edenlere teşekkürler.