slmysf Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 265 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Dostlar merhaba. Yakın zamanda bir SSD almayı düşünüyorum. İlk olarak SSD'yi kasaya takmak için ne gibi bir kablo gerekir? Gereken kablonun linkini bırakırsanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2023
Dostlar merhaba. Yakın zamanda bir SSD almayı düşünüyorum. İlk olarak SSD'yi kasaya takmak için ne gibi bir kablo gerekir? Gereken kablonun linkini bırakırsanız çok sevinirim.
AMD derler Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #2 SATA kablosu ve güç kablosu gerekiyor.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 2 Şubat 2023 #3 SATA kablosu satın almanız gerek ancak SSD kutusunun içinden çıkar diye düşünüyorum.
slmysf Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 265 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #4 AMD derler dedi: SATA kablosu ve güç kablosu gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sata kablousunu biliyorum ama güç kablosunun fotoğrafını veya linkini atar mısınız acaba? Dostlar güç kablosu olarak bu kablo olur mu acaba? Son düzenleme: 2 Şubat 2023
AMD derler dedi: SATA kablosu ve güç kablosu gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sata kablousunu biliyorum ama güç kablosunun fotoğrafını veya linkini atar mısınız acaba? Dostlar güç kablosu olarak bu kablo olur mu acaba?
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 3 Şubat 2023 #5 slmysf dedi: Sata kablousunu biliyorum ama güç kablosunun fotoğrafını veya linkini atar mısınız acaba? Dostlar güç kablosu olarak bu kablo olur mu acaba? Eki Görüntüle 1653982 Genişletmek için tıkla... Hayır bu değil. Güç kaynağında zaten bulunuyor olabilir.
slmysf dedi: Sata kablousunu biliyorum ama güç kablosunun fotoğrafını veya linkini atar mısınız acaba? Dostlar güç kablosu olarak bu kablo olur mu acaba? Eki Görüntüle 1653982 Genişletmek için tıkla... Hayır bu değil. Güç kaynağında zaten bulunuyor olabilir.