Thandles Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 306 Çözümler 7 9 Ekim 2020 #1 SSD'yi kasaya monte ettikten sonra BIOS'tan sıralama ayarıdır vb ayar yapmam gerekir mi? Windows'u SSD'ye kurmayacağım sadece birkaç oyun atacağım içine, Windows'um zaten hızlı geliyor bana. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2020
SSD'yi kasaya monte ettikten sonra BIOS'tan sıralama ayarıdır vb ayar yapmam gerekir mi? Windows'u SSD'ye kurmayacağım sadece birkaç oyun atacağım içine, Windows'um zaten hızlı geliyor bana.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 9 Ekim 2020 #11 Oyunların hızında çok bir gelişme olmayacak. Sadece yüklenme hızı çok artacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS Thandles Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 306 Çözümler 7 9 Ekim 2020 #12 Lord Raiden dedi: Oyunların hızında çok bir gelişme olmayacak. Sadece yüklenme hızı çok artacaktır. Genişletmek için tıkla... Yüklenme hızı hız değil mi diyorsun yani. Ben zaten onu kastediyorum. Oyunların loadinglerinde geçirdiğim vakitleri toplasam tekrar yaşarım. Alpha345 dedi: Siz bilirsiniz ama acayip bir hız farkı olur bu kadarını söylemeliyim. Genişletmek için tıkla... Windowsuda kuracağım fakat hemen değil. Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Oyunların hızında çok bir gelişme olmayacak. Sadece yüklenme hızı çok artacaktır. Genişletmek için tıkla... Yüklenme hızı hız değil mi diyorsun yani. Ben zaten onu kastediyorum. Oyunların loadinglerinde geçirdiğim vakitleri toplasam tekrar yaşarım. Alpha345 dedi: Siz bilirsiniz ama acayip bir hız farkı olur bu kadarını söylemeliyim. Genişletmek için tıkla... Windowsuda kuracağım fakat hemen değil.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 9 Ekim 2020 #13 Thandles dedi: Yüklenme hızı hız değil mi diyorsun yani. Ben zaten onu kastediyorum. Oyunların loadinglerinde geçirdiğim vakitleri toplasam tekrar yaşarım. Windowsuda kuracağım fakat hemen değil. Genişletmek için tıkla... Evet loading ekranına etkisi var. Ama oyun oynarken fark edilebilir bir etkisi yok. İşletim sistemini de SSD'ye kurarsan çok daha iyi olur bu arada. Artı 0 Eksi
Thandles dedi: Yüklenme hızı hız değil mi diyorsun yani. Ben zaten onu kastediyorum. Oyunların loadinglerinde geçirdiğim vakitleri toplasam tekrar yaşarım. Windowsuda kuracağım fakat hemen değil. Genişletmek için tıkla... Evet loading ekranına etkisi var. Ama oyun oynarken fark edilebilir bir etkisi yok. İşletim sistemini de SSD'ye kurarsan çok daha iyi olur bu arada.