SSD'yi USB ile bilgisayara bağlamak mümkün mü?

karaBaş123

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim yeni bilgisayarımda 512 GB NVMe SSD var ve bu bana yetmediği için eski bilgisayarımın SSD'sini USB olarak bağlamak istiyorum ama şöyle bir sıkıntı var. Eski bilgisayarımın SSD'sinde Windows 10 yüklü sorun olur mu?

Arkadaşlar benim yeni bilgisayarımda 512 GB NVMe SSD var ve bu bana yetmediği için eski bilgisayarımın SSD'sini USB olarak bağlamak istiyorum ama şöyle bir sıkıntı var. Eski bilgisayarımın SSD'sinde Windows 10 yüklü sorun olur mu?
Sorun olmaz bağlarsınız çıkarılabilir disk şeklinde eklenir.

Gerekli çevirici aparatı alırsanız çalışır ama USB yolu ile Windows kullanma planınız varsa öyle birşey yapmayın. Depolama için kullanın.

Gerekli çevirici aparatı alırsanız çalışır ama USB yolu ile Windows kullanma planınız varsa öyle bir şey yapmayın. Depolama için kullanın.

Çeviri aparat nereden bulabilirim ya da bildiğiniz bir çevirici aparat varsa link ya da söyler misiniz?

Windows 10 yüklü değil, Windows 10 dosyaları mevcut. Sıkıntı olmaz.

Teşekkürler.

Sorun olmaz bağlarsınız çıkarılabilir disk şeklinde eklenir.

Teşekkürler.

Çeviri aparat nereden bulabilirim ya da bildiğiniz bir çevirici aparat varsa link ya da söyler misiniz?
İnternette 500-1000TL civarına bir sürü model var ama hangisi en serin çalışan ve istikrarlıdır bilmiyorum hocam. Ayrı bir konu açsanız iyi olur onun için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı