Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:21 #1 Bende SSG ejder ateşi vardı. Yeni güncellemeyle fiyatı 30 dolardan 125 dolara çıkmış. Satmalı mıyım? Ne yapmalıyım anlamadım.
Bende SSG ejder ateşi vardı. Yeni güncellemeyle fiyatı 30 dolardan 125 dolara çıkmış. Satmalı mıyım? Ne yapmalıyım anlamadım.
Kadir Güvener Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 1.247 Çözümler 2 Yer İstanbul Perşembe 16:24 #2 Bıçak yoksa satılır varsa da daha iyisi için satılıp upgrade edilebilir. Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 19:49
itwasgooday Kilopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.338 Çözümler 23 Perşembe 16:24 #3 Fiyatı düşer diye tahmin ediyorum yavaş yavaş. Ben olsam çıkarırdım elden.
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:25 #4 itwasgooday dedi: Fiyatı düşer diye tahmin ediyorum yavaş yavaş. Ben olsam çıkarırdım elden. Genişletmek için tıkla... Çıkarıp ne yapabilirim diye düşünüyorum da oyun almaktan başka mantıklı bir şey yok gibi, ama oyun alma ihtiyacımda yok oynamıyorum.
itwasgooday dedi: Fiyatı düşer diye tahmin ediyorum yavaş yavaş. Ben olsam çıkarırdım elden. Genişletmek için tıkla... Çıkarıp ne yapabilirim diye düşünüyorum da oyun almaktan başka mantıklı bir şey yok gibi, ama oyun alma ihtiyacımda yok oynamıyorum.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.813 Çözümler 25 Yer Adana Perşembe 16:25 #5 İnsanlar kırmızı eşya birleştirip eldiven bıçak yapıyor kırmızı eşyaların fiyatının düşeceğini sanmıyorum.
İnsanlar kırmızı eşya birleştirip eldiven bıçak yapıyor kırmızı eşyaların fiyatının düşeceğini sanmıyorum.
Kadir Güvener Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 1.247 Çözümler 2 Yer İstanbul Perşembe 16:28 #6 izoo dedi: İnsanlar kırmızı eşya birleştirip eldiven bıçak yapıyor kırmızı eşyaların fiyatının düşeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Özellikle S ve A tier bıçak drobu azaltılacaktır. Parça parça fiyat item dengesi kurulacak gibi görünüyor.
izoo dedi: İnsanlar kırmızı eşya birleştirip eldiven bıçak yapıyor kırmızı eşyaların fiyatının düşeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Özellikle S ve A tier bıçak drobu azaltılacaktır. Parça parça fiyat item dengesi kurulacak gibi görünüyor.
dreads07 Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:29 #7 Bence direkt satılmalı, bıçakların fiyatı düşmeye başladı, yavaş yavaş kırmızı nadirlikteki eşyaların fiyatı da bununla doğru orantılı düşer diye düşünüyorum, 1 hafta sonra görürüz pazarın halini.
Bence direkt satılmalı, bıçakların fiyatı düşmeye başladı, yavaş yavaş kırmızı nadirlikteki eşyaların fiyatı da bununla doğru orantılı düşer diye düşünüyorum, 1 hafta sonra görürüz pazarın halini.
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.742 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:30 #8 Oyuna ne geldi de her şey arttı böyle? Bir envantere bakayım dedim, 20 kuruşluklar bile hiç artmamış. Fukaranın yüzü ne zaman gülmüş ki
Oyuna ne geldi de her şey arttı böyle? Bir envantere bakayım dedim, 20 kuruşluklar bile hiç artmamış. Fukaranın yüzü ne zaman gülmüş ki
dreads07 Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:31 #9 381258 dedi: Oyuna ne geldi de her şey arttı böyle? Bir envantere bakayım dedim, 20 kuruşluklar bile hiç artmamış. Fukaranın yüzü ne zaman gülmüş ki Genişletmek için tıkla... 5 kırmızı item birleştirilip sarı iteme yani bıçak veya eldivene dönüştürülebiliyor artık, bunun için kırmızı itemlerin fiyatı uçtu.
381258 dedi: Oyuna ne geldi de her şey arttı böyle? Bir envantere bakayım dedim, 20 kuruşluklar bile hiç artmamış. Fukaranın yüzü ne zaman gülmüş ki Genişletmek için tıkla... 5 kırmızı item birleştirilip sarı iteme yani bıçak veya eldivene dönüştürülebiliyor artık, bunun için kırmızı itemlerin fiyatı uçtu.
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.742 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:34 #10 dreads07 dedi: 5 kırmızı item birleştirilip sarı iteme yani bıçak veya eldivene dönüştürülebiliyor artık, bunun için kırmızı itemlerin fiyatı uçtu. Genişletmek için tıkla... Oyuna akşam girerim muhtemelen, ben hiç skin filan satın almadım. Haftalık ne ödül geldiyse onlar var. Kırmızı item olma ihtimali var mı bende?
dreads07 dedi: 5 kırmızı item birleştirilip sarı iteme yani bıçak veya eldivene dönüştürülebiliyor artık, bunun için kırmızı itemlerin fiyatı uçtu. Genişletmek için tıkla... Oyuna akşam girerim muhtemelen, ben hiç skin filan satın almadım. Haftalık ne ödül geldiyse onlar var. Kırmızı item olma ihtimali var mı bende?