M Masteryaspates Femtopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar bu SSG'nin üzerindeki çıkartmalar para eder mi? Rastgele almıştım bunların olduğunu gördüm. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2023
Arkadaşlar bu SSG'nin üzerindeki çıkartmalar para eder mi? Rastgele almıştım bunların olduğunu gördüm.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #2 Hayır, hatıra skin bu. Elde edildiği hatıra paketinden üstünde çıkartmalı olarak çıkarılıyor, değerli bir yanı yok.
Hayır, hatıra skin bu. Elde edildiği hatıra paketinden üstünde çıkartmalı olarak çıkarılıyor, değerli bir yanı yok.
M Masteryaspates Femtopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 wanetage dedi: Hayır, hatıra skin bu. Elde edildiği hatıra paketinden üstünde çıkartmalı olarak çıkarılıyor, değerli bir yanı yok. Genişletmek için tıkla... hatıra olması ne anlama geliyor. wanetage dedi: Hayır, hatıra skin bu. Elde edildiği hatıra paketinden üstünde çıkartmalı olarak çıkarılıyor, değerli bir yanı yok. Genişletmek için tıkla... teşekkürler anladım.
wanetage dedi: Hayır, hatıra skin bu. Elde edildiği hatıra paketinden üstünde çıkartmalı olarak çıkarılıyor, değerli bir yanı yok. Genişletmek için tıkla... hatıra olması ne anlama geliyor. wanetage dedi: Hayır, hatıra skin bu. Elde edildiği hatıra paketinden üstünde çıkartmalı olarak çıkarılıyor, değerli bir yanı yok. Genişletmek için tıkla... teşekkürler anladım.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #4 Masteryaspates dedi: Hatıra olması ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Majör izleyici bileti alıp çeşitli görevleri tamamladığımızda oynanan maçlardan hatıra paketi alma hakkı kazanabiliyoruz yaptığımız görevlerin doğru olup olmamasına göre. Bu SSG 08 ise şu paketten çıkıyor: https://steamcommunity.com/market/listings/730/Antwerp%202022%20Mirage%20Souvenir%20Package Paketten çıkan en yaygın skinlerden biri olduğu için herhangi bir nadirliği yok, dolayısıyla fiyatı ucuz.
Masteryaspates dedi: Hatıra olması ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Majör izleyici bileti alıp çeşitli görevleri tamamladığımızda oynanan maçlardan hatıra paketi alma hakkı kazanabiliyoruz yaptığımız görevlerin doğru olup olmamasına göre. Bu SSG 08 ise şu paketten çıkıyor: https://steamcommunity.com/market/listings/730/Antwerp%202022%20Mirage%20Souvenir%20Package Paketten çıkan en yaygın skinlerden biri olduğu için herhangi bir nadirliği yok, dolayısıyla fiyatı ucuz.
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 4 Eylül 2023 #5 Masteryaspates dedi: Hatıra olması ne anlama geliyor. Teşekkürler anladım. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir turnavada silahın düşmesine deniliyor.
Masteryaspates dedi: Hatıra olması ne anlama geliyor. Teşekkürler anladım. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir turnavada silahın düşmesine deniliyor.