Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 15 Eylül 2017 #11 MehmetK178 dedi: Sata 3 GB/S portu yüzünden tam verim alamayacağım. Neden öyle bişey yapayım ki bende onu soruyorum işte. Genişletmek için tıkla... SSD'yi SSD yapan şey sadece okuma ve yazma hızları değildir. Erişim süresi ve IOPS değerleri bana göre okuma ve yazma hızından daha önemli.
MehmetK178 dedi: Sata 3 GB/S portu yüzünden tam verim alamayacağım. Neden öyle bişey yapayım ki bende onu soruyorum işte. Genişletmek için tıkla... SSD'yi SSD yapan şey sadece okuma ve yazma hızları değildir. Erişim süresi ve IOPS değerleri bana göre okuma ve yazma hızından daha önemli.
Calibriks Hectopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2017 #12 Gökhan Tekyıldırım dedi: SSD'yi SSD yapan şey sadece okuma ve yazma hızları değildir. Erişim süresi ve IOPS değerleri bana göre okuma ve yazma hızından daha önemli. Genişletmek için tıkla... Cahilliğime verin . O değerler ne işe yarıyor?
Gökhan Tekyıldırım dedi: SSD'yi SSD yapan şey sadece okuma ve yazma hızları değildir. Erişim süresi ve IOPS değerleri bana göre okuma ve yazma hızından daha önemli. Genişletmek için tıkla... Cahilliğime verin . O değerler ne işe yarıyor?
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 15 Eylül 2017 #13 Bir SSD SATA 2 modunda bile HDD'den çok daha iyi performans verir.
Tionestiovet Hectopat Katılım 15 Eylül 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2017 #14 merhabalar, ssd almayı planlıyorum ama laptopum hangi port türünü destekliyor bilmiyorum. yani ssd den nekadar performans alabilirim bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. iyi forumlar.
merhabalar, ssd almayı planlıyorum ama laptopum hangi port türünü destekliyor bilmiyorum. yani ssd den nekadar performans alabilirim bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. iyi forumlar.
Calibriks Hectopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2017 #15 Plyra dedi: Bir SSD SATA 2 modunda bile HDD'den çok daha iyi performans verir. Genişletmek için tıkla... Ne kadar çok? (SATA 3 için düşünürsek)
Plyra dedi: Bir SSD SATA 2 modunda bile HDD'den çok daha iyi performans verir. Genişletmek için tıkla... Ne kadar çok? (SATA 3 için düşünürsek)
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 15 Eylül 2017 #16 MehmetK178 dedi: Ne kadar çok? (SATA 3 için düşünürsek) Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MehmetK178 dedi: Ne kadar çok? (SATA 3 için düşünürsek) Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et