Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 9 Mayıs 2019 #1 Sistemim Lenovo Y510P. SSHD'ye sürekli profesyonel program kullanarak defrag yapıyorum. Ancak diskin hala parçalamış kısımlarının olması beni rahatsız ediyor. Sizce neden böyle?
Sistemim Lenovo Y510P. SSHD'ye sürekli profesyonel program kullanarak defrag yapıyorum. Ancak diskin hala parçalamış kısımlarının olması beni rahatsız ediyor. Sizce neden böyle?
N Nocsted Decapat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 61 Makaleler 2 Çözümler 1 9 Mayıs 2019 #2 Windows disk birleştirme ve çözümlemeyi deneyin.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 9 Mayıs 2019 #3 Diskin çok dolu ise tam olarak yapmıyor. Boş yerin de çok olması lazım.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.560 Çözümler 83 9 Mayıs 2019 #4 Taşınamayan dosyalar yüzündendir.Sistem dosyaları büyük ihtimal.
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 9 Mayıs 2019 #5 Nocsted dedi: Windows disk birleştirme ve çözümlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet onu da denedim. Ama hala kırmızı renkli kısımlar kalıyor. Furkan1461 dedi: Taşınamayan dosyalar yüzündendir.Sistem dosyaları büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Evet galiba haklısınız. LeViAcKeRMaN dedi: Diskin çok dolu ise tam olarak yapmıyor. Boş yerin de çok olması lazım. Genişletmek için tıkla... Boş yer var ama çok değil.
Nocsted dedi: Windows disk birleştirme ve çözümlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet onu da denedim. Ama hala kırmızı renkli kısımlar kalıyor. Furkan1461 dedi: Taşınamayan dosyalar yüzündendir.Sistem dosyaları büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Evet galiba haklısınız. LeViAcKeRMaN dedi: Diskin çok dolu ise tam olarak yapmıyor. Boş yerin de çok olması lazım. Genişletmek için tıkla... Boş yer var ama çok değil.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.560 Çözümler 83 9 Mayıs 2019 #6 Diskinizdeki alan az olduğu içinde olabilir disk birleştirme yapılırken dosyalar kopyalama ile birleştiriliyor benim bildiğim yanlışsa düzeltin
Diskinizdeki alan az olduğu içinde olabilir disk birleştirme yapılırken dosyalar kopyalama ile birleştiriliyor benim bildiğim yanlışsa düzeltin