D denizmavisi6161 Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar şu özelliklere sahip laptobum var. Windows 8 özelliklerde hdd içinde 8 gb ssd var amam pc çok yavaş açılıyor. Intel® Core? i7-3630QM İşlemci (2,40 / 3,40 Turbo Ghz, 6 MB L3 cache) 16 GB DDR3 RAM (4 X 4 GB)- max. 32 GB (1600 MHz) 2 TB HDD (1 TB + 1 TB / 8 GB SSD Hybrid) 17.3" LED arka ışık teknolojisine sahip Toshiba TruBrite® HD+ TFT ekran (1.600 x 900 çözünürlük) NVIDIA® GeForce® GT 630M, 2 GB paylaşımsız grafik kartı Blu-ray RW XL sürücü Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi, 4 adet Harman Kardon Stereo hoparlör 8 GB SSD Hybrid) bu özellik ssayesinde pcnin hızlı açılması gerekmez mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2014
Arkadaşlar şu özelliklere sahip laptobum var. Windows 8 özelliklerde hdd içinde 8 gb ssd var amam pc çok yavaş açılıyor. Intel® Core? i7-3630QM İşlemci (2,40 / 3,40 Turbo Ghz, 6 MB L3 cache) 16 GB DDR3 RAM (4 X 4 GB)- max. 32 GB (1600 MHz) 2 TB HDD (1 TB + 1 TB / 8 GB SSD Hybrid) 17.3" LED arka ışık teknolojisine sahip Toshiba TruBrite® HD+ TFT ekran (1.600 x 900 çözünürlük) NVIDIA® GeForce® GT 630M, 2 GB paylaşımsız grafik kartı Blu-ray RW XL sürücü Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi, 4 adet Harman Kardon Stereo hoparlör 8 GB SSD Hybrid) bu özellik ssayesinde pcnin hızlı açılması gerekmez mi ?
D denizmavisi6161 Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2014 #3 Silinen üye dedi: UEFI kurulum mu yaptınız? Genişletmek için tıkla... Orjinal kurulum var pcde. Yani fabrikanın kurduğu işletim sistemi. Ben recovery yaptım fakat aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2014
Silinen üye dedi: UEFI kurulum mu yaptınız? Genişletmek için tıkla... Orjinal kurulum var pcde. Yani fabrikanın kurduğu işletim sistemi. Ben recovery yaptım fakat aynı.
Y Yılmaz ÇABUK Ziyaretçi 16 Aralık 2014 #4 Bence UEFI kurulum yapılmadıysa, kendiniz yapınız. NOT: UEFI kurulum yapılıp yapılmadığını anlamak için, "Disk Yönetimi"nden sistemin kurulu olduğu diskte "EFI" bölümünün olup olmadığına bakınız.
Bence UEFI kurulum yapılmadıysa, kendiniz yapınız. NOT: UEFI kurulum yapılıp yapılmadığını anlamak için, "Disk Yönetimi"nden sistemin kurulu olduğu diskte "EFI" bölümünün olup olmadığına bakınız.
D denizmavisi6161 Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2014 #5 Silinen üye dedi: Bence UEFI kurulum yapılmadıysa, kendiniz yapınız. NOT: UEFI kurulum yapılıp yapılmadığını anlamak için, "Disk Yönetimi"nden sistemin kurulu olduğu diskte "EFI" bölümünün olup olmadığına bakınız. Genişletmek için tıkla... Disk yönetimine girdim tam oalrak nerde yazıyor. Evet efi sistem bölümü yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2014
Silinen üye dedi: Bence UEFI kurulum yapılmadıysa, kendiniz yapınız. NOT: UEFI kurulum yapılıp yapılmadığını anlamak için, "Disk Yönetimi"nden sistemin kurulu olduğu diskte "EFI" bölümünün olup olmadığına bakınız. Genişletmek için tıkla... Disk yönetimine girdim tam oalrak nerde yazıyor. Evet efi sistem bölümü yazıyor.
Y Yılmaz ÇABUK Ziyaretçi 16 Aralık 2014 #6 O zaman UEFI kurulum vardır. Sisteminize sıfırdan Windows 8.1 kurmanızı öneririm.
D denizmavisi6161 Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2014 #7 Silinen üye dedi: O zaman UEFI kurulum vardır. Sisteminize sıfırdan Windows 8.1 kurmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam ama fabrika kurlulu pc. Şimdi format atmaaya kalkarsak çok özellliği kaybolur laptobun. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2014
Silinen üye dedi: O zaman UEFI kurulum vardır. Sisteminize sıfırdan Windows 8.1 kurmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam ama fabrika kurlulu pc. Şimdi format atmaaya kalkarsak çok özellliği kaybolur laptobun.
Y Yılmaz ÇABUK Ziyaretçi 16 Aralık 2014 #8 Örneğin? Zaten fabrikadan gelen laptop ve masaüstü PC'leri o kadar çok boş programla şişiriyorlar ki, ondan dolayı ağırlaşıyor zavallılar.
Örneğin? Zaten fabrikadan gelen laptop ve masaüstü PC'leri o kadar çok boş programla şişiriyorlar ki, ondan dolayı ağırlaşıyor zavallılar.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.971 Çözümler 86 16 Aralık 2014 #9 Laptop marka modelin nedir? Yavaştan kastın kaç sn? Bende 8.1 pro var ve sırf windows klasörüm 9.x GB.
Laptop marka modelin nedir? Yavaştan kastın kaç sn? Bende 8.1 pro var ve sırf windows klasörüm 9.x GB.
D denizmavisi6161 Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2014 #10 Silinen üye dedi: Örneğin? Zaten fabrikadan gelen laptop ve masaüstü PC'leri o kadar çok boş programla şişiriyorlar ki, ondan dolayı ağırlaşıyor zavallılar. Genişletmek için tıkla... Fakat bilgisayarı aldığımda gayet hızlı açılıyordu. Silinen üye dedi: Laptop marka modelin nedir? Yavaştan kastın kaç sn? Bende 8.1 pro var ve sırf windows klasörüm 9.x GB. Genişletmek için tıkla... Toshiba p875-329 marka modeli.
Silinen üye dedi: Örneğin? Zaten fabrikadan gelen laptop ve masaüstü PC'leri o kadar çok boş programla şişiriyorlar ki, ondan dolayı ağırlaşıyor zavallılar. Genişletmek için tıkla... Fakat bilgisayarı aldığımda gayet hızlı açılıyordu. Silinen üye dedi: Laptop marka modelin nedir? Yavaştan kastın kaç sn? Bende 8.1 pro var ve sırf windows klasörüm 9.x GB. Genişletmek için tıkla... Toshiba p875-329 marka modeli.