nerit Kilopat Katılım 24 Mayıs 2013 Mesajlar 61 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2013 #1 Merhaba arkadaşlar 2 sorun birlikte soracağım ilki origini indirmek içi sitesine gidiyorum ve Download origin deyince : Bu hatayı alıyorum. Ayrıca Origin'e girdiğim zamanda böyle saçma sapan bir şey geliyor ve hesabıma giriş yapamıyorum.
Merhaba arkadaşlar 2 sorun birlikte soracağım ilki origini indirmek içi sitesine gidiyorum ve Download origin deyince : Bu hatayı alıyorum. Ayrıca Origin'e girdiğim zamanda böyle saçma sapan bir şey geliyor ve hesabıma giriş yapamıyorum.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 15 Ağustos 2013 #2 Herhangi bir DNS sunucu kullanıyorsanız kaldırın.
nerit Kilopat Katılım 24 Mayıs 2013 Mesajlar 61 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2013 #3 Hiçbir DNS sunucusu kullanmıyorum açıkcası DNS'yi değiştirirsem bir işe yarayabilir mi ?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 15 Ağustos 2013 #4 DNS ayarınızı 8.8.8.8, 8.8.4.4 yapıp bağlantıyı kesip tekrar bağlanın sonra. Bir de öyle deneyin.
nerit Kilopat Katılım 24 Mayıs 2013 Mesajlar 61 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2013 #5 Pekala deneyeceğim. Dediklerini yaptım fakat yine aynı. Tamam çözdüm sorunumu. Olay eskiden bir nedenden ötürü değiştirdiğim hostlardan dolayı imiş. Hostları eski haline getirince bütün hatalar çözüldü teşekkür ederim.
Pekala deneyeceğim. Dediklerini yaptım fakat yine aynı. Tamam çözdüm sorunumu. Olay eskiden bir nedenden ötürü değiştirdiğim hostlardan dolayı imiş. Hostları eski haline getirince bütün hatalar çözüldü teşekkür ederim.