P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 10 Temmuz 2020 #11 dgknbzglu dedi: Şuan pek müsait olamadığım için bütün kodları kontrol edemiyorum. Wordpress eklentisiyle bir alakası olmadığına emin misin sorunun? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini aradım ve bana 301 yönlendirmesinden kaynaklı dedi. Ben de 301 yönlendirmesini eklenti ile yaptım ama o eklentiyi de sildim.
dgknbzglu dedi: Şuan pek müsait olamadığım için bütün kodları kontrol edemiyorum. Wordpress eklentisiyle bir alakası olmadığına emin misin sorunun? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini aradım ve bana 301 yönlendirmesinden kaynaklı dedi. Ben de 301 yönlendirmesini eklenti ile yaptım ama o eklentiyi de sildim.
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 10 Temmuz 2020 #12 .htaccess dosyasının yedeğini alıp sunucudan sil. Fonksiyonlar çalışmayabilir ama siteye giriş yapıyor mu onu kontrol et istersen.
.htaccess dosyasının yedeğini alıp sunucudan sil. Fonksiyonlar çalışmayabilir ama siteye giriş yapıyor mu onu kontrol et istersen.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 10 Temmuz 2020 #13 dgknbzglu dedi: .htaccess dosyasının yedeğini alıp sunucudan sil. Fonksiyonlar çalışmayabilir ama siteye giriş yapıyor mu onu kontrol et istersen. Genişletmek için tıkla... Tamam. @dgknbzglu Hiçbir şey gene değişmedi maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2020
dgknbzglu dedi: .htaccess dosyasının yedeğini alıp sunucudan sil. Fonksiyonlar çalışmayabilir ama siteye giriş yapıyor mu onu kontrol et istersen. Genişletmek için tıkla... Tamam. @dgknbzglu Hiçbir şey gene değişmedi maalesef.
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 10 Temmuz 2020 #14 O zaman .htaccess dosyan ile alakalı bir durum değil. Wordpress eklentisiyle alakalı bir durum. Ayarlarını kontrol etmelisin.
O zaman .htaccess dosyan ile alakalı bir durum değil. Wordpress eklentisiyle alakalı bir durum. Ayarlarını kontrol etmelisin.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 10 Temmuz 2020 #15 dgknbzglu dedi: O zaman .htaccess dosyan ile alakalı bir durum değil. Wordpress eklentisiyle alakalı bir durum. Ayarlarını kontrol etmelisin. Genişletmek için tıkla... Hem eklentiyi sildim hem de Wordpress'e ulaşamıyorum.
dgknbzglu dedi: O zaman .htaccess dosyan ile alakalı bir durum değil. Wordpress eklentisiyle alakalı bir durum. Ayarlarını kontrol etmelisin. Genişletmek için tıkla... Hem eklentiyi sildim hem de Wordpress'e ulaşamıyorum.
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 10 Temmuz 2020 #16 Silinen üye dedi: Hem eklentiyi sildim hem de Wordpress'e ulaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana özelden ulaşabilirsin. Şuan değil ama müsait olduğumda yardımcı olmaya çalışırım.
Silinen üye dedi: Hem eklentiyi sildim hem de Wordpress'e ulaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana özelden ulaşabilirsin. Şuan değil ama müsait olduğumda yardımcı olmaya çalışırım.