lubbockk Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Selam, yardımcı olabilecek var mı? Dosya Ekleri sqlerror.PNG 16,1 KB · Görüntüleme: 60
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 12 Temmuz 2023 #2 Giriş yaptığın kullanıcının CREATE yetkisi yok. dbcreator yetkisi tanımla kullanıcıya.
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #3 lubbockk dedi: Selam, yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Ben umarım yanlış görüyorumdur Master adında veri tabanı oluşturmamıssındır.
lubbockk dedi: Selam, yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Ben umarım yanlış görüyorumdur Master adında veri tabanı oluşturmamıssındır.
lubbockk Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #4 AYDNd dedi: Ben umarım yanlış görüyorumdur Master adında veri tabanı oluşturmamıssındır. Genişletmek için tıkla... Ben oluşturmadım, bu kullandığım veri tabanı benim değil hocamızın verdiği veritabanını kullanıyorum.
AYDNd dedi: Ben umarım yanlış görüyorumdur Master adında veri tabanı oluşturmamıssındır. Genişletmek için tıkla... Ben oluşturmadım, bu kullandığım veri tabanı benim değil hocamızın verdiği veritabanını kullanıyorum.