lubbockk Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Selam, yardımcı olabilecek var mı? Dosya Ekleri sqlerror.PNG 16,1 KB · Görüntüleme: 60
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 12 Temmuz 2023 #2 Giriş yaptığın kullanıcının CREATE yetkisi yok. dbcreator yetkisi tanımla kullanıcıya.
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #3 lubbockk dedi: Selam, yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Ben umarım yanlış görüyorumdur Master adında veri tabanı oluşturmamıssındır.
lubbockk dedi: Selam, yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Ben umarım yanlış görüyorumdur Master adında veri tabanı oluşturmamıssındır.
lubbockk Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #4 AYDNd dedi: Ben umarım yanlış görüyorumdur Master adında veri tabanı oluşturmamıssındır. Genişletmek için tıkla... Ben oluşturmadım, bu kullandığım veri tabanı benim değil hocamızın verdiği veritabanını kullanıyorum.
AYDNd dedi: Ben umarım yanlış görüyorumdur Master adında veri tabanı oluşturmamıssındır. Genişletmek için tıkla... Ben oluşturmadım, bu kullandığım veri tabanı benim değil hocamızın verdiği veritabanını kullanıyorum.