Mİ10.hype Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 930 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göre Windows authentication ile giriş yapmam gerek ama hata veriyor, acil çözüm gerek, yarın son günüm proje için. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2025
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya göre Windows authentication ile giriş yapmam gerek ama hata veriyor, acil çözüm gerek, yarın son günüm proje için.
T tnazmi Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 290 Çözümler 2 11 Haziran 2025 #2 server name localhost yazmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Mİ10.hype Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 930 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #3 tnazmi dedi: server name localhost yazmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... hemen deniyorum Bu sefer sistem belirtilen yolu bulamıyor dedi Ssms'i ilk kez kurdum daha neden böyle bir hata veriyor acaba? tnazmi dedi: Server name localhost yazmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
tnazmi dedi: server name localhost yazmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... hemen deniyorum Bu sefer sistem belirtilen yolu bulamıyor dedi Ssms'i ilk kez kurdum daha neden böyle bir hata veriyor acaba? tnazmi dedi: Server name localhost yazmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla...
K keremgencer Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 239 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #4 Bir hafta geçmiş büyük ihtimalle çözmüşsünüzdür ama çözüm arayan arkadaşlar için yazayım. Server Name yazan kısma (localdb)\MSSQLLocalDB yazıp bağlanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bir hafta geçmiş büyük ihtimalle çözmüşsünüzdür ama çözüm arayan arkadaşlar için yazayım. Server Name yazan kısma (localdb)\MSSQLLocalDB yazıp bağlanabilirsiniz.