SSN marka gainer alınır mı?

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Bulk yapıyorum shake e koymak için gainer alacaktım ve creatinim bitiyor SSN markasinda 1200 TL'ye hem gainer hem creatine veriyorlar besin değerleride iyi duruyor gainerin sizce kullanmaya değer marka midir en azından birkaç ay is yapar mi daha once Proteinocean kullandım HIQ da kullandım ama HIQ'da vitargo almıştım sadece. SSN Sports Style Nutrition Hacim Kilo Kombinasyonu 2 (Mass 5 Kg + Creatine)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ürünü aldınız mı içeriği ve fiyatı iyi gözüküyor bende almayı düşünüyorum ama SSN hakkında kötü yorumlarda bayağı var arada kaldım.

ssn'in protein tozunu sipariş geçtim merak ediyorum denicem diğer markaları kullandım bilindik bilinmeyen her türlü buraya da yazarım ama kullanan çok gördüm ssni

Hocam ürünü aldınız mı içeriği ve fiyatı iyi gözüküyor bende almayı düşünüyorum ama SSN hakkında kötü yorumlarda bayağı var arada kaldım.

Henuz almadım hocam HIQ almayi düşünuyorum aslında ama Grizzone veya SSN gibi markalarda alınabilir duruyor açıkçası. Kararsızım.

SSN'in protein tozunu sipariş geçtim merak ediyorum deneyeceğim diğer markaları kullandım bilindik bilinmeyen her türlü buraya da yazarım ama kullanan çok gördüm SSN'i.

Grizzone denedin mi hocam SSN gelincede yazarsan sevinirim.

Henuz almadım hocam HIQ almayi düşünuyorum aslında ama Grizzone veya SSN gibi markalarda alınabilir duruyor açıkçası. Kararsızım.

Grizzone denedin mi hocam SSN gelincede yazarsan sevinirim.
SSN'i almaya 1 hafta önce karar verdim gittim karnitinini aldım çatır çatır çalışıyor memnun kalınca wheyini sipariş geçtim. Grizzone denedim whey harici yağ yakıcı kullanmıştım yazın iskeletor oldum psikolojim bozuldu kiloyu anca topladım hocam yani çalışıyor o da ama merdiven altı mı merdiven altı tartışılır tabi. Etkisini gördüm ama.

mental durumuma göre sipariş geçtim hep ürünleri hiq de kullandım hiq kaliteli tabi para veriyoz okadar ama şuan indirimlerde falan piyasayayla aynı

en verim almadığım oceanın wheyi oldu çok dandik diğer markalara göre

O zaman Grizzone veya SSN iş yapar cunku HIQ alsam creatine para kalmıyor daha once HIQ'dan vitargo oceandanda gainer ve creatin almıştım gaineri çok kotuydu oceanin.

aynen hocam ama attığınız gainerda ssnin sanırım kreatin mevcut bi bakın ona göre ayarlarsınız gramajı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…