SSN marka Whey Protein tozu ve Creatine alınır mı?

lndra

Kilopat
Daha fazla  

Bu kombinasyonu almayı düşünüyorum fakat markayı biraz araştırdığımda öveni de gördüm döveni de. Bütçe 1500 civarı. Eğer daha iyi alternatifler varsa beklerim.

Asla alma ssn whey builder altın en alt segmentinde bir whey protein ssn command aralarında en kalitelisi eğer sadece whey alacam dersen hardline al geç

Anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Marka olarak nasıldır SSN? Dediğim gibi öveni de çok döveni de. Arada kaldım ben de bilemedim açıkçası.

Anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Marka olarak nasıldır SSN? Dediğim gibi öveni de çok döveni de. Arada kaldım ben de bilemedim açıkçası.

Hiç SSN almadım o sebeple bilmiyorum ama whey command ortalama bir whey protein fakat daha iyi markalara yönelmen daha mantıklı.

Dostum bu iki ürünü almanı öneririm. Telefondan APPOZEL15 koduyla protein tozunu uygun fiyata alabilirsin. Ssn gibi markalara hiç buluşma.

Hocam Kreatini HIQ aldım. Whey almadım hala araştırıyorum. Mysupplementi öneren de çok, fiyatı da uygun geldi. Biraz daha bakınayım ama büyük ihtimalle bunu alacağım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…