erengündüz Centipat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #1 İyi günler bu markanın command Quadro ürününü beğendim fiyatı da hesaplı geldi, değerleri de iyi geldi yorumunuz nedir? İyi günler dilerim.
İyi günler bu markanın command Quadro ürününü beğendim fiyatı da hesaplı geldi, değerleri de iyi geldi yorumunuz nedir? İyi günler dilerim.
Yagami_Light07 Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 2.586 Çözümler 4 Yer İzmir-Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 3700x RTX 3070 16 GB Ram X570 Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk Okuyor 2/4 20 Şubat 2024 #2 Alınmaz derim.
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.948 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2024 #3 Alınmaz güvenilmez marka.
oran b Femtopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #4 cinar_yasarrr dedi: Alınmaz güvenilmez marka. Genişletmek için tıkla... Kral yurtta kaldığımdan protein tozu benim için bir zorunluluk, bırak tavuğu yumurta yapacak ortamım yok. KYK yemeğiyle de zerre protein alamıyorum. Bütçem de yüksek değil bu yüzden SSN beni çok çekiyor, neden güvenilmez? Var mı hiç F/P önerin?
cinar_yasarrr dedi: Alınmaz güvenilmez marka. Genişletmek için tıkla... Kral yurtta kaldığımdan protein tozu benim için bir zorunluluk, bırak tavuğu yumurta yapacak ortamım yok. KYK yemeğiyle de zerre protein alamıyorum. Bütçem de yüksek değil bu yüzden SSN beni çok çekiyor, neden güvenilmez? Var mı hiç F/P önerin?