SSN protein tozu alınır mı?

egev35

Centipat
Daha fazla  
SSN diye bir marka attı arkadaşım yüzde 40 indirim kodu da var ondan dolayı fiyat çok uygun oluyor alınır mı sizce?

SSN diye bir marka attı arkadaşım yüzde 40 indirim kodu da var ondan dolayı fiyat çok uygun oluyor alınır mı sizce?
Uygunsa alınır fena değil eh işte kalitede. Aroma olarak beyaz çikolata ahududu mu ne var onda onu çok övüyorlar ben denemedim.

beyaz cikolatalisi var bende kahveye falan da katabiliyorum white chocolate oluyor resmen ama diger markalarda protein tozlarında sanki daha fazla verim alıyorum proteinin tum avantajlarından biraz daha mahrum gibi geldi ( tokluk versin sindirilsin vb ) degerleri tam dogru olmayabilir protein degeri az olabilir ama seker yok orasi dogru. (karb ve yağ değerleri dogru ama proteinden tam emin değilim biraz daha az olabilir). Bir de bazı ürünlerinde tozunda disarda boyle isiga tutunca parlayan zerreler var. En son aldigimda daha azdi ama ekstra karismamis bir toz mevcut ürünlerinde genelde

59 servis protein 300gr creatin 750'ye geliyor almalı mıyım zararı olmasın yeter.

Uygunsa alınır fena değil eh işte kalitede. Aroma olarak beyaz çikolata ahududu mu ne var onda onu çok övüyorlar ben denemedim.
59 servis protein 300gr creatin 750'ye geliyor almalı mıyım zararı olmasın yeter.

hocam bilmiyorum durumlar böyle protein tozumudur evet ama dediğim gibi içtiğimin tesiri biraz daha hafif diğer markalarda protein tozunu içtiğimdeki his le aynı etkiyi vermiyor maalesef sönük biraz işte ucuz mu ucuz eyvallah da ne bileyim yani belki psikolojiktir

zararı olmaz şekeri yok dediğim gibi bi de bu refuel serisinin özelliği yağsız olması kalorisi daha düşük commanda göre servisinde. Aç karna kullandım şekerim dalgalanmadı karb ve yağ değerleri doğru 21 gram protein diyor serviste hadi dediğim doğruysa 16-17 gram vardır gene protein almış olursun zarar görmezsin aynı şey kreatin de hile olmuyor genelde o kreatin tüm markalarda aynı ucuza geliyorsa al deneyimle karar senin

Son düzenleme:

Alınabilir uygunmuş fiyatı. Proteinin kalitesini hissedemezsiniz zaten creatine preworkout bcaa bunların kalitesini hissedersiniz de proteinde anlayamazsınız onu. Bu durumda hammadeye bakıyoruz ssn firması da wpc80 + wpi90 koyduğunu söylüyor ha ama oranını vermiyor byük ihtmal sırf koyduk diyebilmek için eser miktarda wpi90 koymuşlar gerisi wpc80 , belirttiğiniz fiyatta gayet alınabilir bir ürün.

SSN'den kreatin harici bir şey alınmaz, Max bütçeniz nedir?

Protein tozunu kullandınız mı hocam SSN'in tavsiye etmez misiniz en ucuz whey bu piyasada.

Ham madde firmasının ismini vermiyor kendine güvense verirdi, kreatini alınır kreatinde zaten merdiven altı üretim yoksa marka çok fark etmiyor. Whey olarak şu an en ucuz ve güvenilir mysupplement (bigjoyun yan markası) var.

grizzone da 3.yılına özel indirime girmiş o nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…