SSN whey protein alınır mı?

Mitmit34

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba ilk defa duyduğum bir marka.
Supplementler.com whey protein kullanıyordum o bitti. Bunun fiyatı bayağı uygun. Kullanan biri varsa tavsiye eder mi? Şimdiden teşekkürler.

TR malı protein tozu önermiyorum hammaddesi berbat ötesi. Özellikle uygun fiyatlı diye alıyorsan hiç işine yaramaz tavuk al stokla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Böyle bir test sonucu vardı o marka hakkında.

Hardline İçin ne diyorsunuz. Trendyol'da yüzde 40 indirim var 3 bin TL alışverişe bayağı uyguna geliyor?

TR malı protein tozu önermiyorum hammaddesi berbat ötesi. Özellikle uygun fiyatlı diye alıyorsan hiç işine yaramaz tavuk al stokla.
Günde 2 kere 120 gram tavuk yiyorum daha gitmiyor hocam iştahım cok geniş değil ek takviye yapıyorum bununla.

Son düzenleme:

Hardlineda bu kategoriye girmez sanırım Hammadde dışardan geliyor zamanında ödül falan aldılarda şuan formu aynımı bilmiyorum bende hardline almak istiyorum ancak bilgim yok yoksa kullandığım supplementlere kayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…