eneskürşad Hectopat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2016 #1 Marhaba arkadaşlar, Kullandığım hdd ile ilgili bir sorunum var aşırı yavaş. Başka bilgisayara bağladım onda da aynısı oldu, hdd dock ile bağladım yine aynı problem. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2016
Marhaba arkadaşlar, Kullandığım hdd ile ilgili bir sorunum var aşırı yavaş. Başka bilgisayara bağladım onda da aynısı oldu, hdd dock ile bağladım yine aynı problem. Yardım edebilir misiniz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 8 Ocak 2016 #2 Diskinizde mekanik arıza olma ihtimali yüksek. 5.60 ile Health bölümünden ekran görüntüsü paylaşın.
eneskürşad Hectopat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2016 #3 Recep Baltaş dedi: Diskinizde mekanik arıza olma ihtimali yüksek. 5.60 ile Health bölümünden ekran görüntüsü paylaşın. Genişletmek için tıkla... böyle bir şey oluyor hızlı tarama yaptığımda, normal başlattığımda ise sadece bekliyor. Son düzenleme: 8 Ocak 2016
Recep Baltaş dedi: Diskinizde mekanik arıza olma ihtimali yüksek. 5.60 ile Health bölümünden ekran görüntüsü paylaşın. Genişletmek için tıkla... böyle bir şey oluyor hızlı tarama yaptığımda, normal başlattığımda ise sadece bekliyor.