F Farkuovic Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 216 Çözümler 2 23 Ekim 2021 #1 FIFA 21 oynarken sürekli 20-30 saniyelik takılmalar oluyor. HDD bozulmuş mu, bilgili birisi aydınlatabilir mi? Bu arada bilgisayarımda SSD var. Son düzenleme: 23 Ekim 2021
FIFA 21 oynarken sürekli 20-30 saniyelik takılmalar oluyor. HDD bozulmuş mu, bilgili birisi aydınlatabilir mi? Bu arada bilgisayarımda SSD var.
ThePunisher90 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 2.311 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #2 Evet HDD'niz hasarlı her an çökme tehlikesi var aldığınız hatadan dolayı. Bilgilerinizi bi an önce yedekleyin. Oyunu SSD'ye aktarıp deneyebilirsiniz.
Evet HDD'niz hasarlı her an çökme tehlikesi var aldığınız hatadan dolayı. Bilgilerinizi bi an önce yedekleyin. Oyunu SSD'ye aktarıp deneyebilirsiniz.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #3 Oyun HDD'dee mi kurulu? Sadece o oyunda mı oluyor ve sisteminiz nedir? Durumu ise kötü değil. 1 hatadan bir şey olacağını sanmıyorum.
Oyun HDD'dee mi kurulu? Sadece o oyunda mı oluyor ve sisteminiz nedir? Durumu ise kötü değil. 1 hatadan bir şey olacağını sanmıyorum.
F Farkuovic Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 216 Çözümler 2 24 Ekim 2021 #4 Assecreed dedi: Oyun HDD'dee mi kurulu? Sadece o oyunda mı oluyor ve sisteminiz nedir? Durumu ise kötü değil. 1 hatadan bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet oyun HDD'de kurulu diğer oyunlarda da aynı sorunu yaşıyorum. 1 hafta önce böyle bir sorunum yoktu.
Assecreed dedi: Oyun HDD'dee mi kurulu? Sadece o oyunda mı oluyor ve sisteminiz nedir? Durumu ise kötü değil. 1 hatadan bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet oyun HDD'de kurulu diğer oyunlarda da aynı sorunu yaşıyorum. 1 hafta önce böyle bir sorunum yoktu.