ST540 bisiklete Shimano SLX takılır mı?

priaposmtal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadalar 540 rockrider bisikletim var ona Shimano SLX M7100 takarsam kadroya zarar verir mi ya da Deore M6100 mü almalıyım? Yardım edenlere şimdiden Allah razı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdıklarınız set galiba, ondan vites için yazıyorum. Aktarıcı değişmeli mi hocam illa, ruble destekliyorsa 11'li 12'li ne gerekiyorsa alın geçin bence.

Yıllar önce Triban 520'ye 12'li ruble almıştım koparıyorduk yarışlarda grupla. Hey gidi günler 🥲

Şayet aktarıcı değişecek ise Tourney serisi aktarıcı ile gelen bisikletlere çoğu zaman o yüksek takımları takamıyorsunuz. Kadro onlara göre ayarlı oluyor.

Yazdıklarınız set galiba, ondan vites için yazıyorum. Aktarıcı değişmeli mi hocam illa, ruble destekliyorsa 11'li 12'li ne gerekiyorsa alın geçin bence.

Yıllar önce triban 520'ye 12'li ruble almıştım koparıyorduk yarışlarda grupla. Hey gidi günler 🥲

Şayet aktarıcı değişecek ise tourney serisi aktarıcı ile gelen bisikletlere çoğu zaman o yüksek takımları takamıyorsunuz. Kadro onlara göre ayarlı oluyor.

Yok efendim fren için dedim sizce deore M6100 mü SLX M7100 mü fiyat önemsiz eşitmiş gibi konuşun SLX'in daha iyi olduğunu biliyorum ama kadrom için ne kadar uygun bilmiyorum.

Ebat bulamadım alt takımdan üst takıma bu parçalarla geçen de bulamadım biraz araştırıp. Kesin cevap vermek istemiyorum ama rockrider 540 kadrosu kısmi modüler duruyor. SLX olmasa bile deore uymalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı