Stabil 1050 Ti sürücüsü

ErayCangül

Megapat
Daha fazla  
Stabil 1050 Ti sürücüsü hangisidir? Teşekkürler.

Dizüstü mü masaüstü için mi?

Yanlış hatırlamıyorsam son sürücüde birtakım performans sorunları mevcuttu, 446.14 veya 445.87'yi yükleyebilirsiniz.
Kendim RTX 2060 için kullanıyorum. Öyle bir sorun yok.

Mevcut sorunlar bunlar:

Kendim RTX 2060 için kullanıyorum. Öyle bir sorun yok.

Mevcut sorunlar bunlar:

Sorun yaşamıyor olabilirsiniz siz, ben bu forumda son 451 sürüm numaralı driver ile stutter/freeze problemi yaşayan birçok kullanıcının bahsi geçen bu sürücü sebebiyle sorun yaşadığını, bizzat problemi yaşadığı oyun için bir önceki sürücüyü önererek çözüm bulduğumu iyi bilirim, yani en azından bana yapılan geri dönüşler bu şekildeydi.

NVIDIA forumunda da sorun yaşayan yok. Aşağıdaki oyunlarda sorun var sadece. Genel olarak sürücüyle alakalı bir sorun değil yani.

Several games randomly freeze for a few seconds during gameplay. Affected games include Assassin's Creed Origins, Planetside 2, Assassin’s Creed III, Assassin’s Creed Odyssey, and Assassin’s Creed Syndicate. [3038632]

Birkaç oyun oynanış sırasında birkaç saniye rastgele donar. Etkilenen oyunlar Assassin's Creed Origins, Planetside 2, Assassin’s Creed III, Assassin’s Creed Odyssey ve Assassin’s Creed Syndicate'i içerir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…