Stabil Çalışan USB Bellek Önerisi

Elimde uzun zamandır kullandığım SanDisk Ultra bir 3.0 USB belleğim var. Yazma hızı 30 saniye civarı 25 MB/s giderken sonrasında çok dengesizleşiyor, bazen 11 MB/s oluyor bazen 5 MB/s. Stabil bir hızda çalışan USB belleğe ihtiyacım var. Boyut olarak 32 GB düşünüyorum ki şu anda kullandığım üründe 32 GB. Fiyatı çok abartı olmazsa iyi olur elbette. Stabil olması en istediğim şey, mümkünse deneyimlediğiniz bir model varsa önerin.

Kullandığım ürün: SanDisk Ultra 32GB USB 3.0 Usb Bellek (SDCZ48-032G-U46) Fiyatı

Evet hocam. Teknosa'dan 35 TL almıştım geçen yıl.
Yazma hızını pek beğenemedim maalesef yorumlarda ki. Bütçe 100 TL'ye bile çıkabilir 32 GB için.
Lexar.
Eki Görüntüle 693209
130 okuma 100 yazma gibi güzel değerler verebiliyor. (Lacivert olanları 32 GB. Foto temsili)
Benim için önemli olan stabil bir şekilde vermesi, ayrıca çoklu dosya aktarımında da yazma hızının düşmemesi. Özellikle benim kullandığım USB bellek çoklu dosya aktarımında USB 2.0 seviyesine iniyor yazma hızı bakımından. Stabil çalışıyor mu? Bütçeyi 100 TL'ye bile çıkarabilirim.

Çoklu ve küçük dosya aktarımda 3000 MB/s okuyan NVMe SSD'ler bile 30-40 MB/s'ye düşebiliyor. O tip dosyalar için RAM disk vs kullanmanız gerekiyor yüksek hız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…