Merhaba,
Ders çalışırken çok fazla altını çizmem gereken yer oluyor. Ancak bazı test kitaplarımın sayfaları oldukça ince ve şu anda kullandığım Globox kalemler bu sayfalarda arkaya çok fazla geçiriyor.
Araştırmalarım sonucunda, arkaya geçirmeyen kalem olarak en çok önerilen markanın Stabilo olduğunu gördüm. Aşağıda linklerini bıraktığım iki set arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Ayrıca bu kalemler ortalama ne kadar süre kullanılabilir, bilginiz var mı?
Bence aşırı uçlu kalem(Bu Mürekkep Uçlu Fosfor yani) kullanmanın bir faydası yok hatta sanırım bilimsel olarak odaklanmayı azaltıyor. Eğer alacaksanız bence 385 TL olanı alın daha makul.
Bence aşırı uçlu kalem(bu mürekkep uçlu fosfor yani) kullanmanın bir faydası yok hatta sanırım bilimsel olarak odaklanmayı azaltıyor. Eğer alacaksanız bence 385 TL olanı alın daha makul.
Cevabınız için teşekkürler benim asıl kullanım amacım en önemli bulduğum yerlerin altını çizip not defterime eklemek ve onlarla tekrar etmek ama kullandığım kitaplar genel olarak en özet bilgileri verdikleri için çok fazla yerin altını çizmem gerekiyor tercihinizi dikkate alacağım tekrardan teşekkürler.