Stabilo 23’lü vs 8’li set

Sizce Hangisini Almalıyım?

• Stabilo 23'lü set

Oy: 0 0,0%
  • Stabilo 8'li set

Oy: 3 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3

Asteriaa5534

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Ders çalışırken çok fazla altını çizmem gereken yer oluyor. Ancak bazı test kitaplarımın sayfaları oldukça ince ve şu anda kullandığım Globox kalemler bu sayfalarda arkaya çok fazla geçiriyor.

Araştırmalarım sonucunda, arkaya geçirmeyen kalem olarak en çok önerilen markanın Stabilo olduğunu gördüm. Aşağıda linklerini bıraktığım iki set arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Ayrıca bu kalemler ortalama ne kadar süre kullanılabilir, bilginiz var mı?

1. Stabilo 23'lü set:
    Kalem başına 44,5 TL’ye geliyor, toplamda 1030 TL (kuponla birlikte)
  2. Stabilo 8'li set:
    Kalem başına 48 TL’ye geliyor, toplamda 385 TL (kuponla birlikte)

Eğer bu setlerden daha iyi ve uygun fiyatlı diyebileceğiniz başka bir kalem varsa, onu da önerebilir misiniz?

Bence aşırı uçlu kalem(Bu Mürekkep Uçlu Fosfor yani) kullanmanın bir faydası yok hatta sanırım bilimsel olarak odaklanmayı azaltıyor. Eğer alacaksanız bence 385 TL olanı alın daha makul.

Son düzenleme:
Bence aşırı uçlu kalem(bu mürekkep uçlu fosfor yani) kullanmanın bir faydası yok hatta sanırım bilimsel olarak odaklanmayı azaltıyor. Eğer alacaksanız bence 385 TL olanı alın daha makul.

Cevabınız için teşekkürler benim asıl kullanım amacım en önemli bulduğum yerlerin altını çizip not defterime eklemek ve onlarla tekrar etmek ama kullandığım kitaplar genel olarak en özet bilgileri verdikleri için çok fazla yerin altını çizmem gerekiyor tercihinizi dikkate alacağım tekrardan teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…