RealOmer Kilopat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 604 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Otomotiv Mühendisi 13 Eylül 2023 #1 Herkes webui-user.bat dosyasına bas çalış diyor bende nedense .bat yazmıyor dosyayı çalıştırınca ise hata veriyor. Python kendi başına bir klasöre kurdum ve çözüldü eğer başka sorun alıyorsanız yazın çok fazla çözüme baktım, yardımcı olurum. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-09-13 205645.png 42,4 KB · Görüntüleme: 156 Son düzenleme: 13 Eylül 2023
Herkes webui-user.bat dosyasına bas çalış diyor bende nedense .bat yazmıyor dosyayı çalıştırınca ise hata veriyor. Python kendi başına bir klasöre kurdum ve çözüldü eğer başka sorun alıyorsanız yazın çok fazla çözüme baktım, yardımcı olurum.
mahmut yıllar Femtopat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #2 Nasıl yaptığını anlatır mısın?
RealOmer Kilopat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 604 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Otomotiv Mühendisi 5 Nisan 2024 #3 mahmut yıllar dedi: Nasıl yaptığını anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... mahmut yıllar dedi: Nasıl yaptığını anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Python kendi başına bir klasöre kurdum ve çözüldü eğer başka sorun alıyorsanız yazın çok fazla çözüme baktım, yardımcı olurum. Şu an hatırlamıyorum.
mahmut yıllar dedi: Nasıl yaptığını anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... mahmut yıllar dedi: Nasıl yaptığını anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Python kendi başına bir klasöre kurdum ve çözüldü eğer başka sorun alıyorsanız yazın çok fazla çözüme baktım, yardımcı olurum. Şu an hatırlamıyorum.