Çözüldü Stable Diffusion kurarken "Couldn't clone Stable Diffusion" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba, konu başlığında belirttiğim gibi hata alıyorum. İşte aldığım hata:

resim_2024-12-14_021352633.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Eki Görüntüle 2373847
Bağlantı hatası gibi duruyor. Klasör konumunu silip tekrar çalıştırmayı deneyin. Yine olmazsa bilgisayarı yeniden başlatın.

Ayrıca hatadan bağımsız olarak, Nvidia kartınız varsa onun yerine bunu kullanmanızı öneririm. Hem kurulumu dah basit, ekstra indirme işlemi gerçekleştirmiyor. Tek dosyayı baştan indirip gerekli yamaları kendisi yapıyor. Performans açısından da daha iyi olabilir.

Eki Görüntüle 2373847
Bağlantı hatası gibi duruyor. Klasör konumunu silip tekrar çalıştırmayı deneyin. Yine olmazsa bilgisayarı yeniden başlatın.

Ayrıca hatadan bağımsız olarak, Nvidia kartınız varsa onun yerine bunu kullanmanızı öneririm. Hem kurulumu dah basit, ekstra indirme işlemi gerçekleştirmiyor. Tek dosyayı baştan indirip gerekli yamaları kendisi yapıyor. Performans açısından da daha iyi olabilir.

Çözüm

Ayrıca hatadan bağımsız olarak, NVIDIA kartınız varsa onun yerine bunu kullanmanızı öneririm. Hem kurulumu dah basit, ekstra indirme işlemi gerçekleştirmiyor. Tek dosyayı baştan indirip gerekli yamaları kendisi yapıyor. Performans açısından da daha iyi olabilir.

Önediğin kurulumumu daha basit olanı yaptım oldu yardımın için sağ ol.

Ama indirdiğim modelleri neye atacağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Önediğin kurulumumu daha basit olanı yaptım oldu yardımın için sağ ol.

Ama indirdiğim modelleri neye atacağımı bilmiyorum.
İndirdiğin model dosyalarını webui/models klasörüne atman lazım. Sonra uygulamayı çalıştırdığında model seçtiğin yerde adı görünecektir.

Aklıma şimdi geldi, sizde şu anda kurulu olan (yani attığım linkteki SDWebUI-Forge) zaten işinizi görür ama daha basit olsun diyorsanız Stability Matrix diye bir yazılım var. İçine entegre model indirme, motor indirme özellikleri var. Yine aynı şekilde lokal olarak çalışıyor. İsterseniz buna da bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı