Stage 1 için Dr. ECU nasıldır?

2020 leon fr 1.5 ecotsi aracıma stage 1 yazılım attırmak istiyorum.
RSA, 2cr gibi yerlerden fiyat aldım fakat biraz yüksek, şişirme gibi geldi fiyatlar. Asıl sorum dr. ECU hakkındaki görüşleriniz sizce güvenilir mi? İşlerinde iyiler mi? Sizlerden bilgisi olan varsa bilgi almak istiyorum.
Teşekkürker.

RSA, 2cr gibi yerlerden fiyat aldım fakat biraz yüksek, şişirme gibi geldi fiyatlar. Asıl sorum dr. ECU hakkındaki görüşleriniz sizce güvenilir mi? İşlerinde iyiler mi? Sizlerden bilgisi olan varsa bilgi almak istiyorum.
Teşekkürker.
Dr. ECU bu işlerin okulu diye geçer hocam ama bulunduğunuz yerdeki bayide olan kaliteyi bilemeyeceğim.

Teşekkürker.

Merhaba, bende bir performans yazılımcısı olarak Özgün Abimi çok sever ve tavsiye ederim. Fakat RSA kısmındaki fiyatların yüksek olması şişirme değil tamamen üst düzey işçilik. Mehmet abi de çok güzel işler yapıyor hakkını yemeyelim :)

Merhaba, bende bir performans yazılımcısı olarak Özgün Abimi çok sever ve tavsiye ederim. Fakat RSA kısmındaki fiyatların yüksek olması şişirme değil tamamen üst düzey işçilik. Mehmet abi de çok güzel işler yapıyor hakkını yemeyelim :)

Siz hangi markanın bayisisiniz hocam?

Siz hangi markanın bayisisiniz hocam?

Ben her iki markanın sahibi ve çalışanlarıyla samimiyim. Uzun süredir herhangi bir bayilikte değilim. Kendi aracıma ve yakın çevreme hizmet veriyorum şu anlık :)

Dr.ECU'nun sahibi bu işleri kurmadan önce kendi arabasını yapmıştı. Efsane bir arabaydı. Honda Civic VTi. 1.6 160Hp orjinaliydi ama turboladılar. 34VTH16 efsaneydi. Bir de yine çok iyi yürüyen atmosferik VTi vardı NIF plaka. Ama o turbo olmadığı için normal cadde kullanımı yoktu diye hatırlıyorum. Egzantirik falan rölanti tutan cadde tipi değil direkt yarış tipiydi. Atmosferik modifiyelerin sınırındaydı artık. Her iki araçta sıfırdan kalkamıyordu tabi. (malum önden çekiş, drag slickslerde bir yere kadar) Yani DR.ECU'ya için rahat ederek bırakabilirsin aracını.

Bir amerikancı olarak söylemeden edemeyeceğim; O dönem piyasadaki orta yüklü eski amerikanlardan bir kaçı bu iki aracıda geçiyordu. Yani 1.6'da bir yere kadar artık. 😁 Zaten standartı 350-400Hp 1965-1973 model arası atmosferik amerikanları biraz-orta yükleyince (aşırı besleme yapmadan) 650-700Hpleri görüyorlar.

Teşekkürker.

Kusura bakmayın konuyu dağıtıyorum ama ne kadar fiyat verdiler acaba?

Kusura bakmayın konuyu dağıtıyorum ama ne kadar fiyat verdiler acaba?

İnternet sitelerinden araç seçerek detay alabilir, WhatsApp hattından fiyat sorabilirsiniz. Aracın marka/model ve durumuna göre değişiklik gösteriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı