RahatVodka

Hectopat
Daha fazla  
Ben şu anki bilgisayarımı satıp bu sistemi almak istiyorum, sizce değer mi?

Stainless 4060 | Intel i5 12600KF | 2 x 8 GB DDR4 | Asus RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

Kasayı bu kasayla değiştirip ekran kartının beyaz modelin seçmek istiyorum (görüntü işini seviyorum biraz).

Sistemim:
  • ASUS Dual RTX 2060.
  • Intel i5 11400.
  • MSI MAG B560M Bazooka.
  • Corsair CV650.
  • Gamepower Warcry.
  • 2x8GB 3200MHz RAM.
  • 500GB SATA SSD.

Bu sistemi 20.300'e satıp 6000TL ekleyip linkteki sistemi almaya değer mi?

Yazın falan yurt dışından kuzenime düzgün anakart getirtebilirim.

Değer gibi duruyor. bildiğim kadarıyla soğutucu kötü. onun dışında ssd / ram takviyesi de yaparsanız güzel olur diye düşünüyorum.

Değer gibi duruyor. Bildiğim kadarıyla soğutucu kötü. Onun dışında SSD / RAM takviyesi de yaparsanız güzel olur diye düşünüyorum.

NZXT Kraken X73 ve 500GB+500GB HDD var elimde ekstradan onları takacağım elime para geçerse RAM de yükseltebilirim.

NZXT Kraken X73 ve 500GB+500GB HDD var elimde ekstradan onları takacağım elime para geçerse RAM de yükseltebilirim.

Bunu al. DDR5 sistemin olur. Bütçe biraz daha artarsa hatta kasayı 750w seç.

Baktım güzele benziyo sadece ekran kartı biraz garibime gitti.
Ekran kartı galax markalı ve güzel bir marka. onun dışında tek farkları birinin asus birininde galax marka olması. ayriyeten de birinin siyah birininde beyaz olması.

Ekran kartı Galax markalı ve güzel bir marka. Onun dışında tek farkları birinin ASUS birininde Galax marka olması. Ayrıyeten de birinin siyah birininde beyaz olması.

Kraken X73 bu işlemciye uyar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…