Staj çalışma saatleri nasıl olur?

furkanerbay

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 12. sınıf öğrencisiyim staja başladım bir sorum olacaktı. E okulda staj saatleri 08.00 ile 15.05 arası gözükmektedir ama staj yerine sorduğum zaman 18.00'a kadar çalışman lazım dedi. Hangisine göre hareket etmem gerekir ve durumu görevli öğretmene bildirmem gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde o saatler arasında çalışmanız gerekir ama bu saat dilimi dikkate alınmaz. İş yerinin çalışma saatleri dikkate alınır benim zamanımda da öyleydi.

Merhaba 12. sınıf öğrencisiyim staja başladım bir sorum olacaktı. E okulda staj saatleri 08.00 ile 15.05 arası gözükmektedir ama staj yerine sorduğum zaman 18.00'a kadar çalışman lazım dedi. Hangisine göre hareket etmem gerekir ve durumu görevli öğretmene bildirmem gerekir mi?
Staj yerine göre hareket etmen gerekir.

Aynısı yaşadım. Okul seni 08.00 ile 15.0 arası gösterecek ama sonunda iş yerinin dediği saate riayet edeceksiniz.
Eğitiminin denetlenmemesi yüzünden böyle saçma sapan bir soru ortaya çıkıyor.
Benim portonum, 08:00 -18:00 arası çalışılıyordu. Üstüne de ücrete ve öğle yemeyi bile vermiyordu.
İş öğretiyoruz diyerek övünüyordu.

Staj yeri belirliyor fakat staj dışı olan ücretini ödemek zorundalar. Okula gider gibi gitmeniz gerekiyor. Sabah 8.30 - akşam 17.30 olması gerekiyor.

Staj saatini staj yerin belirler, bizde de normalde 08.00 ile 15.00 olması gerekiyordu fakat 08.00'den 18.00'a kadar yapmıştık. İstediğin kadar öğretmenine bildir hiçbir şey yapamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı