Staj defteri nasıl doldurulur?

FaLSe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam. Makine mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Staj yapacağım fabrika normalde stajyer almıyor ama tanıdığım olduğu için naylon yapabilirsin ancak dediler. Yani gitmeden yapmış görüneceğim. Fakat 15 gün olmasına rağmen staj defterim bomboş. Ne yazabileceğime dair bilgi verebilecek tecrübeli arkadaşlar var mı? Bir de stajdan sonra bu dosyayı nereye teslim edeceğim? Stajım döküm ve talaşlı imalat üzerine. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Genelde okunulan bölümle alakalı konuları sırasıyla doldurabilirsin. Bir haftaya bir konuyu dağıtmak gibi.

Sınıf arkadaşlarından yardım alabilirsin.
Ben kendimden örnek vereyim. Ben de naylon staj yaptım. Staj defterimi arkadaşımın staj defterini alıp kendim biraz değiştirerek yazdım ve öğrenci işlerine teslim ettim.

Staj defterini tam stajın bittiği gün öğrenci işlerine vermek zorunda mıyım? Yoksa okul açıldığı zaman mı götürmek gerekiyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı