lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 19 Eylül 2023 #1 Merhaba. Stajyerdim ve bu carsamba sınav olacak yani yarın ancak benim staj deteri imzalı değil. Hocalar getirin gibi bir şey söylemiş herhalde ne yapmam lazım? Sabahtan gidip imzalatıp öyle mi geleyim, siz ne zaman verdiniz?
Merhaba. Stajyerdim ve bu carsamba sınav olacak yani yarın ancak benim staj deteri imzalı değil. Hocalar getirin gibi bir şey söylemiş herhalde ne yapmam lazım? Sabahtan gidip imzalatıp öyle mi geleyim, siz ne zaman verdiniz?
kayadznli Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #2 Staj yaptığın yerle konuş, aranız iyiyse kendin imzala.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 19 Eylül 2023 #3 En yakin zamanda versen iyi olur sonra habire is yerine gidip imza&kase icin ugrasiyorsun. Ben direkt okul acildigi ay vermistim.
En yakin zamanda versen iyi olur sonra habire is yerine gidip imza&kase icin ugrasiyorsun. Ben direkt okul acildigi ay vermistim.