Çözüldü Staj defterine aynı şeyler yazılırsa sorun olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lusie

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, staj defterini dolduruyorum da yazdım hemen hemen her gün aynı işleri yapıyorum. Aynı işi yazdım alt alta ama bazen farklı işler de yazdım. Çok değil sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığın işleri yazabilirsin. Fakat daha çok o gün içinde neler öğrendin hangi sorunla karsilastin ve bu sorunları nasıl çözdüğünü yazarsan daha iyi olur.

@lusie, konuyla alakalı aklınıza takılan farklı soru var mıdır? Konuya geri dönüş sağlar mısınız?

Merhaba, staj defterini dolduruyorum da yazdım hemen hemen her gün aynı işleri yapıyorum. Aynı işi yazdım alt alta ama bazen farklı işler de yazdım. Çok değil sorun olur mu?
Sorun olmaz. Arada bir cümlelerinizi değiştirin ama. Her gün aynı cümleyi yazmadığınız sürece çok göze batacağını sanmıyorum. Stajlarda genelde çok ekstra bir olay olmadığı zaman her gün aynı şey yapılıyor.
Hocam kusura bakmayın yazamadım. Birde bazen abiler seni bırakıcaz felan diyorlar bırakabilirler mi?
Hangi bölümde staj yapıyorsunuz?

@lusie, stajdan kalırsanız evet, kalırsınız ve bırakabilirler. Staj puanlamasını onlar yapıyor.

Sorun olmaz. Arada bir cümlelerinizi değiştirin ama. Her gün aynı cümleyi yazmadığınız sürece çok göze batacağını sanmıyorum. Stajlarda genelde çok ekstra bir olay olmadığı zaman her gün aynı şey yapılıyor.

Hangi bölümde staj yapıyorsunuz?

Makine.

@lusie, stajdan kalırsanız evet, kalırsınız ve bırakabilirler. Staj puanlamasını onlar yapıyor.

Hocam benim bildiğim 1 notu onlar veriyor kalanı hoca vermiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı