lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 24 Eylül 2023 #1 Hocam ben bir enayilik yaptım staj defteri full dolu ancak kaşe var imza yok. Hocalara cuma günü verdim. Sizce ne derler sıkıntı çıkar mı?
Hocam ben bir enayilik yaptım staj defteri full dolu ancak kaşe var imza yok. Hocalara cuma günü verdim. Sizce ne derler sıkıntı çıkar mı?
RoCoKo Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 564 Çözümler 19 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Her Türlü İş Yapılır 24 Eylül 2023 #2 Sırf imza yok diye geçersiz saymazlar diye düşünüyorum.
|.naVih Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 511 Çözümler 1 Yer Orta Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Valar 24 Eylül 2023 #3 Büyük ihtimalle git imzala getir derler. Hocanın insiyatifine bağlı
lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 24 Eylül 2023 #4 RoCoKo dedi: Sırf imza yok diye geçersiz saymazlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Keşkee
RoCoKo dedi: Sırf imza yok diye geçersiz saymazlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Keşkee
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 24 Eylül 2023 #5 Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Sorun yaşamanız için bölüm hocanızın kıl olması lazım ondada gidip imzalatmanı isteyebilirler.
Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Sorun yaşamanız için bölüm hocanızın kıl olması lazım ondada gidip imzalatmanı isteyebilirler.
lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 24 Eylül 2023 #6 RoCoKo dedi: Sırf imza yok diye geçersiz saymazlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ciddi mi yoksa espri mi?
RoCoKo dedi: Sırf imza yok diye geçersiz saymazlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ciddi mi yoksa espri mi?
RoCoKo Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 564 Çözümler 19 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Her Türlü İş Yapılır 24 Eylül 2023 #7 lumei dedi: Ciddi mi yoksa espri mi? Genişletmek için tıkla... Ciddili.